E portfolyo ne olacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lalih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
evet aynen canım yaa.üstelik bende öyleyim..çevremdede bu konu hakkında bilgisi olan kimse yok bu nedenle hiçbirşey anlamıyorum..bana bi tane örnek yollaman mümkünmü..sen şu anda giriş yaptığına göre yükleyebildinmi ?çalışma planını örneğin..

giriş yaptım ama dersler felan hiç bişey belirtilmmeiş o yüzden yükleyemedim .özel mesajla sana ögretmenlik uygulaması çalışma palnımı yollayabilirim

giriş yaptım ama dersler felan hiç bişey belirtilmmeiş o yüzden yükleyemedim .özel mesajla sana ögretmenlik uygulaması çalışma palnımı yollayabilirim

çok sevinirim..yollarsan..ve bana tavsiyen ne ben nerden başlamalıyım şimid önce çalışma planımı yapıcam..ve bu çalışma planıuda yüklenecekmi ? birde gözlem forumlarının örneği varmı..çok teşekkür ederim şimdiden inanki bu konu hakkında hiç bir bilgim yok..

evet teşekkür ederim.yalnız onada sordum ama henüz yanıtlmadı.stajda neler yaptınız bugüne kadar.ben henüz hiçbir uygulama yapmadım..

şimdi gördm arkadaşm evt bu zamana kadar etkinlkleri srayla biz uyguladk 3 arkadaşz paylaştk mesela koumuz temizlik ben serbest zmanı diğer arkdaşmm sanat etkinliğini diğeri de oyunu almştı diğer etkinlikleri kim yaptı derseniz yine biz yaptk :D

şimdi gördm arkadaşm evt bu zamana kadar etkinlkleri srayla biz uyguladk 3 arkadaşz paylaştk mesela koumuz temizlik ben serbest zmanı diğer arkdaşmm sanat etkinliğini diğeri de oyunu almştı diğer etkinlikleri kim yaptı derseniz yine biz yaptk :D

arkadaşım siz bir sınıfta 3 kişimi uygulama yapıyorsunuz

yani aynı günd eaynı sınıfta 3 kişimi varsınız

ben hala giremyrm portala nasıl girdiniz ya? örnek dosya isteyenler varsa maillerini yazsınlar atabilirim burdan göndermeyi blmyrm çünkü

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri