E-okul

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okulonce.e
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@okulonce.e
bir arkadaşmız e-okuldaki gelişim raporlarının açıldığı konusunda bizi bilgilendirdi teşekkürler.Benim bir sıkıntım var.Şimdi e-okulda kalma süresi 9-10 dakika falan.eşimde öğretmen ordan biliyorum ama onlar not girip hemen kaydediyorlar.biz yazı yazacağız ve 10 dakikada bitecek .Yazarken süre bitmeden kaydetmezsek gitti.10 dakikada 1 öğrencinin gelişim raporunu nasıl yazalım fikir belirtirseniz sevinirim.birde gelişim raporlarını açamadım.açan varmı acaba teşekkürler.

bende anlayamadım nasıl yazılacak örnek varsa paylasırsanız sevinirim

yazdıklarınızı kaydedip tekrar giriş yapmanız gerekiyor notlar bölümünden ama benimde anlayamadığım kaydetmiyor güvenlik kodunu giriyorum yinede olmuyor bu konuda bilgisi olan varsa nasıl kaydedildiği ile ilgili lütfen yardım etsin
,

Bİr bİlgİm yok.keŞke olsa bİrbİrİmİze yardimci oluruz

Arkadaşlar e okulda raporlarınızı yazınca hemen yukardan kaydet diyorsunuz.
sonra tekrar yazıosunuz.
birşey yazmassanız 10 dkkada doluyor.yani hepsi iptal oluyor.

bir arkadaşmız e-okuldaki gelişim raporlarının açıldığı konusunda bizi bilgilendirdi teşekkürler.Benim bir sıkıntım var.Şimdi e-okulda kalma süresi 9-10 dakika falan.eşimde öğretmen ordan biliyorum ama onlar not girip hemen kaydediyorlar.biz yazı yazacağız ve 10 dakikada bitecek .Yazarken süre bitmeden kaydetmezsek gitti.10 dakikada 1 öğrencinin gelişim raporunu nasıl yazalım fikir belirtirseniz sevinirim.birde gelişim raporlarını açamadım.açan varmı acaba teşekkürler.

Arkadaşım; e-okulda hiçbir işlem yapmazsan 10 dakika sonra kapanıyor işlemin devam ederken böyle bir sorun olmuyor. Ayrıca açılıyor e-okul eğer sizinki açılmıyorsa müdürünüze danışın. Ben okulumun müdürüyüm de. Eğer sizi ve sınıfınızı işlememişse açılmaz tabikide. Kaydettikten sonra çıktısını alabiliyorsunuz. Ben örneğini yollamak istedim ama kopyalanmıyor ki ancak çıktısını aldığımın fotoğrafını çekip taratmam gerek o da mümkün değil:( Sıkışıklık olmaması için de bence şimdiden başlamalısınız. Bir de zaten uzun uzun yazı yazamayacaksınız. çünkü 300kelime limiti var bu yüzden bir iki cümle anca yazılıyor. umarım faydalı olmuşumdur:S kolay gelsin herkese

hıımm.. müdürler bizim sınıfları işlemiş e-okulda anasınfı ile ilgili evraklara ögrenci listelerine vsvs ulaşılıyor. e-okulda gözükmemize ragmen oyle bir buton hala yok.

Arkadaşım cevabın için teşekkürler.Ben bütün belgelerimi doldurdum sadece gelişim raporlarım kaldı.Bana kalsa bu e-okul işi olmasaydı sorunsuz rahat rahat gelişim raporlarını doldururdum.Bana şifrelerimi geçen hafta aldım.Gelişim raporlarını e-okuldan doldurulması için bekliyordum bilgim vardı.Herşey yönetmelikte yazıyor.Ama sağolsun müdür gerekli işlemleri yapmadığı için bekledim.Enson bugün gittim yetkili kılmak gerekiyormuş dedim.Bilgisayar formatörü öğretmen yapacak dedi.Bütün gün yoğun geçiyor tekrar sormayı unuttum.evde baktım yok.Bir an önce başlayayım istiyorum.eşimden biliyorum yoğunluk oluyor.Ayrıca işlem yapsanız bile 10 dakikada yapmak zorundayız.word belgesi olarak yazıp e okulda zaman kaybetmemek için yazsak kopyala yapıştır yapsak olurmu bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.Siz iyi müdürsünüz demekki benim müdürüm öğrenmiş öğretmen bilir öğretmene sorun cümlesi sürekli velilerle sorun yaşıyorum ve haksız duruma düşüyorum.teşekkürler.

arkadaşlar bende e okul için hepsini word de yadım ki sayfayı açınca kopyala yapıştr yapayım. kestirme cümleler olmasın diye de her öğrenci için yazıalacak olan 6 gelişim alanına da uzun uzun detaylı açıklamamalarımı yazdım ki sayfayı kaydedecektim ne dese beğenirsiniz en fazla 300 karakter o anda sinir küpü oldum okadar özenle hazırladığım notlarımın sadece 3 cümlesini aldı.

sizleri de uyarmak istedim ortalama 3 cümle ancak alıyor ona göre her öğrenci için word de yazın sayfaya girince de kopyala yapıştır yapın derim .

tek yapmanız gereken word belgesindeki gelişim raporunu kopya yapıştır yapmak ve kaydetmek 10 dakikayı geçmez bu işlem. . e okul şifresi alıpta anaokulu gelişim raporu bölümüne giremeyenlerin yapması gerekenler: müdür bey e okula girsin buradan yönetici modülü-güvenlik grupları-grup yetkileri-öğretmenler-ilköğretim kurum işlemleri anaokulu gelişim raporu bu bölüme geldikten sonra işaretli olmayan tüm kucuklara işaretliyoruz bu kadarrrr

arkadaşlar bilgileri girmeden öğce üstteki yenile butonuna basıp yeni güvenlik kodu alıyorsunuz. her kayıdda güvenlik kodu değişiyor. o yüzden her işlemden önce yenile butonunu kullanınız yoksa yazdıklarınız boşa gidiyor.

arkadaşlar bende e okul için hepsini word de yadım ki sayfayı açınca kopyala yapıştr yapayım. kestirme cümleler olmasın diye de her öğrenci için yazıalacak olan 6 gelişim alanına da uzun uzun detaylı açıklamamalarımı yazdım ki sayfayı kaydedecektim ne dese beğenirsiniz en fazla 300 karakter o anda sinir küpü oldum okadar özenle hazırladığım notlarımın sadece 3 cümlesini aldı.

sizleri de uyarmak istedim ortalama 3 cümle ancak alıyor ona göre her öğrenci için word de yazın sayfaya girince de kopyala yapıştır yapın derim .

teşekkür ederim arkadaşa cevabı için.denemiş biliyor bizde ona göre hazırlarız.tamamda birkaç cümle ile ne anlatılır.1000kelimede olmasın ama bu kadar kısada değil.benim 19 öğrencim var.kişi başı 20 kelime bile değil.gelişim alanına ozaman ailesini illaki bilgilendirmemiz gereken en kritik kazanım ve amaçları alıcaz.neyse bu ilk olcak hele bir dolduralım çıktı alıp dağıtalımda.2.dönem böyle olmaz herhalde.Benim daha anaokulu gelişim raporum bile görünmüyor.yapacaklar güya.

arkadaşlar ben de word de araçlardan sözcük sayımını kullanarak yazdım.
yazdıklarımın kaç karakter olduğunu anlamak için;tavsiye ederim.
cümleleri bile zor tamamladım ancak 3 cümle sığıyor

arkadaşlar ben e okula giriyorum kurum işlemlerini veya öğrenci işlemlerini tıklayınca sisitem beni atıyor. müdür beylede de konuştuk ama bir çözüm bulamadık ne yapmamız gerekiyoe yardım edermisiniz

atıyor derken hocam? sayfayı mı açmıyor?

ilgi alanları bölümünü ne yapıyorsunuz?yazan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

yazan arkadaşlar bir öğrencisiyle ilgili yazdıklarını örnek olarak yazabilirler mi lütfen

Önce her çocuk için gelişim raporunu ayrı ayrı word belgesinde hazırlayın.Daha sonra e-okulu açıp kopyala-yapıştır tekniği ile yazımı tamamlayıp numarayı yazın(her çocuk için ayrı bir numara açıyor),sonra kaydet deyin işlem bitiyor.

arkadaşlar bilgileri girmeden öğce üstteki yenile butonuna basıp yeni güvenlik kodu alıyorsunuz. her kayıdda güvenlik kodu değişiyor. o yüzden her işlemden önce yenile butonunu kullanınız yoksa yazdıklarınız boşa gidiyor.
Ben yenile butonunu hiç kullanmadım çünkü aktif değil. hepsini kaydettim bi sorun olmadı yazdıklarım da kaybolmadı. Siz nerden vardınız bu kanıya anlayamdım?

arkadaşlar çocukların raporlarını word de yazıp kopyalayın çünkü en kolay yolu bu yoksa başka bi şekilde bitmez 10 dk ne yazabiliriz ki bütün çocuklar için....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri