E-okul bilgilerini giriyormusunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sengun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:28
rica ederim arkadaşlar hepimiz aynı dertten muzadaribiz

arkadaşlar miili eğitime mail atmıştım bana gelen cevabı sizlere yazıyorum

kurum adı : T.c. Mİllİ eĞİtİm bakanliĞi
başvuru no : 409920
cevap metni : E-okul sistemide bahsi geçen konuda bir ekrarn yapılmamıştır. Mevzuat güncelleme çalışmaları devam etmektedir. Değişecek olan yönetmeliğimize göre, e-okul sistemine işlenecek bilgiler modüle eklenecektir. Şu an için ilgili bilgileri sadece dosya olarak tutmanız gerekmektedir. İstediğiniz belgeler (varsa) email'a eklenmiştir

burdan da anlaşıldığı gibi evrak doldurmaya devam edeceğiz yakında yenilecekmiş herhalde seneye e-okul dolduuruz bu belgeleri

teŞekkÜrler

rica ederim arkadaşlar bende ne yapacağımı şaşırmıştım

çok teşekkürler baysaltayfun bu konuda bizi aydınlattığın için bir çok arkadaşın kafası karışmıştı :)

Arkadaşlar miili eğitime mail atmıştım bana gelen cevabı sizlere yazıyorum

Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Başvuru No : 409920
Cevap Metni : E-Okul sistemide bahsi geçen konuda bir ekrarn yapılmamıştır. Mevzuat güncelleme çalışmaları devam etmektedir. Değişecek olan yönetmeliğimize göre, e-okul sistemine işlenecek bilgiler modüle eklenecektir. Şu an için ilgili bilgileri sadece dosya olarak tutmanız gerekmektedir. İstediğiniz belgeler (varsa) Email'a eklenmiştir

burdan da anlaşıldığı gibi evrak doldurmaya devam edeceğiz yakında yenilecekmiş herhalde seneye e-okul dolduuruz bu belgeleri

rica ederim arkadaşım

teşekkür ederim . benimde merak ettiğim durumdu napacağız diye..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri