Dünyadan ramazan b. etkinlikleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selvi SOYLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@Selvi SOYLU
...........

amerikadan ve dünyanın diğer ülkelerinden Ramazan Bayramı etkinlikleri bakalım beğenecek misiniz??bana farklı geldi paylaşmak istedim..amerikan sitelerde bile vardı yani:)))

Ekli dosyalar

• Ramadan1.jpg
    Ramadan1.jpg
    48.5 KB · Görüntüleme: 41
  • SDC10054.JPG
    SDC10054.JPG
    15.1 KB · Görüntüleme: 30
  • SDC10042.JPG
    SDC10042.JPG
    17 KB · Görüntüleme: 29
  • P1010005.jpg
    P1010005.jpg
    14.6 KB · Görüntüleme: 42
  • activity-images-015.jpg
    activity-images-015.jpg
    61.6 KB · Görüntüleme: 41
  • ramadan%2007b.jpg
    ramadan%2007b.jpg
    23.1 KB · Görüntüleme: 31
  • 1425.jpg
    1425.jpg
    12.3 KB · Görüntüleme: 64
  • P1010008.jpg
    P1010008.jpg
    9.1 KB · Görüntüleme: 56
  • P1010009.jpg
    P1010009.jpg
    9.5 KB · Görüntüleme: 46
  • SDC10015.JPG
    SDC10015.JPG
    9.3 KB · Görüntüleme: 40
  • SDC10023.JPG
    SDC10023.JPG
    12.5 KB · Görüntüleme: 37
ilginç gerçekten ve de çok güzel...özellikle teşekkürler hocam :)

rica ederim hocam:))

kültürler farklılaşnca etknlklrde değşyr demekki..biz bunlarn birçoğnu yaptramyz gibi ama yinede çok teşekkrlr öğretmenm,güzel paylşmnz içinn (((:

kültürler farklılaşnca etknlklrde değşyr demekki..biz bunlarn birçoğnu yaptramyz gibi ama yinede çok teşekkrlr öğretmenm,güzel paylşmnz içinn (((:

bu konuda hak veriyorum hocam..ama bizim ülkemizde ramazan ve kurban bayramı belirli günler ve haftalar dahilinde değil malesef..ama ne hikmetse amerika dahil etmiş..ben de paylaşayım dedim...amaç bu etkinlikleri yapmak değil..bunların yapılmış olduğunu göstermekti..:emot94:

...........

amerikadan ve dünyanın diğer ülkelerinden Ramazan Bayramı etkinlikleri bakalım beğenecek misiniz??bana farklı geldi paylaşmak istedim..amerikan sitelerde bile vardı yani:)))
evet bizim ülkemizde yapılsa irticacı hocaya çıkar adımız.bu da ne denir eğitime neler karıştırıyorlar diye bide şikayet ederler öğrtm.Bu etkinlikleri paylaşmanız gerçekten güzel .Kültürümüzü,dinimizi,manevi değerlerimizi gelecek nesillere aktarma adına süper olmuş çalışmalar.Sizede öğrtmnm BİNLERCE tşkr paylaşımınız için.
.

evet bizim ülkemizde yapılsa irticacı hocaya çıkar adımız.bu da ne denir eğitime neler karıştırıyorlar diye bide şikayet ederler öğrtm.Bu etkinlikleri paylaşmanız gerçekten güzel .Kültürümüzü,dinimizi,manevi değerlerimizi gelecek nesillere aktarma adına süper olmuş çalışmalar.Sizede öğrtmnm BİNLERCE tşkr paylaşımınız için.
.

kültürümüz dinimiz manevi değerlerimiz bir bütün..kültürü dinden ya da dini kültürün içinden çekip almak mümkün değil..keşke yeterince özgür olsaydık..eğer olsaydık ben hazırdım nevruz kutlamaya,aşura kutlamaya,ramazan kutlamaya..artık 23 nisanlar bile yeterince coşkulu değil..törenlere katılmıyor çocuklar..yavaş yavaş kaybediyoruz bazı değerleri küreselleşiyoruz..inşallah bu böyle devam etmez ne diyelim!!yorum için çok teşekkürler hocam:))çok mutlu oldum!!

kültürümüz dinimiz manevi değerlerimiz bir bütün..kültürü dinden ya da dini kültürün içinden çekip almak mümkün değil..keşke yeterince özgür olsaydık..eğer olsaydık ben hazırdım nevruz kutlamaya,aşura kutlamaya,ramazan kutlamaya..artık 23 nisanlar bile yeterince coşkulu değil..törenlere katılmıyor çocuklar..yavaş yavaş kaybediyoruz bazı değerleri küreselleşiyoruz..inşallah bu böyle devam etmez ne diyelim!!yorum için çok teşekkürler hocam:))çok mutlu oldum!!

rica ederim ögrtm.emek olmadan yemek olmuyor.katılımlarınızla bizlerde bilğileniyoruz dünyadan..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri