Dünya çocukları

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hoşgörülü
merhaba arkadaşlar ben 23 nisanda dünya çocuklarını yaptırmayı düşünüyorum kıyafet ve müzikleriyle güzel olacağını düşünüyorum yanlız istediğim müzikleri bulamadım bunlar kızılderi,vals,arap,japon,brezilya,kafkas,kovboy,hindistan,ve folklor sitede olan müzikler pek uygun değil hareketli olması terciğim lütfen yardımlarınızı bekliyorum

çok teşekkür ederim

birşey daha rica edebilirmiyim arap müziği daha oyun havası tarzında,karete yapılırken kullanılan müzikler ve folklor içinde çeşitli efe müzikleri lütfen bunuda cevapsız bırakmayın teşekkürler

hocam bu müzikler süper.Çok işime yarayacak.Teşekkürler.Elinize Sağlık

Arkadaşlar 9 ülkenin (arap- afrika- japon, hint, kızılderi, mekksika, kovboy, ispanyol ve türk) müziklerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Rapidshare okul bilgisayarlarında açılmıyor. haberiniz olsun. bu sitenin dosya dosya paylaşım scripti yükleyemedi.

.....................

Alternatif bir kovboy müziği (Türkish Kovboyların fonu)

http://www.7renkakademi.net/dosya/dosyalar/1a0fd3f81604060798d34c5fd38578f1.mp3

başka sitelerden yapmamamnız için sitenizin de en az "başka" diye tabir ettiğiniz siteler kadar iyi olması lazım. amaç paylaşmak ve yardımcı olmaksa buna engel olmayalım lütfen. ya da dosyayı ordan alıp kendi sitenızden verebilirsiniz. ben bu sitenın dosya paylaşım scriptinden defalarca denememe rağmen yükleyemedim belki siz bunu başarabilirsiniz :D

teşekkürler empatik ispanyollara bizdende slm :) söyle biz beceremedik cominiusu malum ekip işi bizim ekiple olmadı gamzeciğim :((

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri