Drama dersi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melikeee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@melikeee
merhaba ben bu sene kazandım okul öncesini.acıkcası bu konuyu burda acmam doğrumu tam bilmiyorum ama en uygun yer burası sanırım bu soru için.drama dersi hakkında biraz bilgi alabilirmiyim acaba normal sözel bi ders mi yoksa bizde tiyatro vb.şeyler yapıyor muyuz?bilgi verirseniz sevinirim

drama Derslerİmİz Çok GÜzel GeÇİyor Senİn De Bu Dersİ ÖĞrenmenİ İsterİm . Ben Özel EĞİtİm BÖlÜmÜndeyİm .lİse3'e GeÇtİm Drama SÖzel BİŞİ DeĞİl Aksİne Çok EĞlencelİ Bİ Ders

Arkadslar Zaman Kavramiyla İlgİlİ - ParÇa-bÜtÜn Olacak Şekİlde Bİ EĞİtİcİ Oyuncak Bİlİyosaniz Bana LÜtfen Cvp Yazİn

tesekkür ederimm..:) peki biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin acaba ders hakkında neler yapıyosubnuz derslerde

Anında görüntü show vardı ya bir çeşit bizde onu oynuyoduk:D bir konu veriliyordu onunla ilgili anında bir hikaye yazıp canlandırıyorduk çok zevkli. Bizimde bu sene animasyon dersi var şuan lise4teyim. 2de gördük o dersi:D Veya da hoca bir yeri betimliyordu ve aklımızda canlandırıp ordaymışız gibi düşünüp ne hissettiğimizi soruyordu. Bu tür şeyler...... kısıtlamayayım.....:D (darısı bize üni):D

lisedeki drama dersinde birkaç doğaçlama çalışması falan yapmıştık.dersin geri kalanını sözel olarak almıştık.üniversitede ise daha verimliydi.drama salonumuz vardı.gruplara bölünerek her hafta değişik çalışmalar yapıyorduk.pandomim,doğaçlama,rol oynama vs.ayrıca drama ve tiyatro kursuna da gittim fazla anlatımlı sözel bir ders değil aktif kendinizi geliştirebileceğiniz verimli bir ders.

etkinlik istekleri bölümüne yazın isterseniz

cevap biraz geç oldu ama hepinize tesekkürlerr :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri