Dr gani Bahadırlı 75.yıl anaokulu işte benim afacanlarım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vuslat110
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@vuslat110
Hocam aramızda hoş geldiniz.Afacanlarınız çok tatlı gözüküyorlar :D:D

Aramıza hoşgeldiniz hocam..Çok şekerler afacanlar:)

çocuklar çok sevimli de, kıyafetleri pek de rahat görünmüyor hocam. eşofman tarzı birşey olsaydı çocuklar daha rahat olurdu. neyse ki artık tek tip kıyafet yasak. bence siz de şimdiden bu uygulamaya geçin.

teşekkürler artık seneye sayın hocam bu yıl geçti tek tip kıyafte bende karşıyım

Hocam bence okulunuzu tam yansıtmamış siz burda ünlü bir okuldasınız daha çok resim yollayın.Süper bir okul sizin okulunuz.Çalışmalarınızda başarılar.Afacanlar çokkk tatlı.

dogru söylüyosun sayın hocam yükleme yapar iken çok hata verdi ondan dolayı bukadar yollaya bildim yoksa 100 lerce foto var elimde

çok şekerler.harika görünüyorlar hepsi birbirinden tatlııı

çoktatlı hepsi de maşallah hocam teşkkürler

bende iskenderun dr gani bahadırlı 75.yıl anaokulunda okumaktayım.okulumu ve öğretmenim NİLGÜN DÖNMEZİ çok seviyorum.özellikle sevgili müdürümüz HÜSEYİN GÜNDÜZ'ün ellerinden öperim

:36_7_8:Canım benim işte Dr Gani Bahadırlı 75.yıl Anaokulu farkı öğrencilerimiz de siteyi takip ediyo bizde seni çok seviyoruz ecem gülücükler hep seninle olsun:474cu:

HASAN ÖĞRETMENİM SİZ BENİM İLK GÖZ AĞRIMSINIZ.SİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM.BUGÜNKÜ OKULUMUZUN SERGİSİ VE GÖSTERİLER HARİKAYDI . BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLER ELLERİNİZDEN ÖPERİZ.

teşekkür ederim ecemcim bunca olanlar senin ve senin gibi 190 arkadaşının eseri.

afacanlarr ve senn..harikasınızzz....çokk cicii çıkmışş fotoğraflarr....ecemde sende ailemizee hoşgeldinizz....

çocuklar çok şirinler hoşgeldiniz, başarılar...

şirinlikler hayatınızda daim olsun......

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri