DON'T WORRY BE CHEWY

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aaylin_21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:34
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@aaylin_21
sakız reklamını izlemeyeniniz yoktur sanırım..ortada bi sorun oluyor hep ve o meşhur kız ortaya çıkıp bi sakız veriyor ve ortalık düzeliyor peki bunun sorun neresinde derseniz...sorun o kızın insanlara sebepsiz yere sakız vermesi ve karşıdakininde hemen sakızı alması.biz yavrucuklarımıza tanımadığınız insanlardan hiçbir şey almayın diyoruz..yaşanmış bir olay ise bir okul öncesinde çocuklardan birinin bize tanımadıklarınızdan hiçbirşey almayın diyorsunuz ama ondan herkes neden sakız alıyor diye bir soru yöneltmesi ile yaşanmış peki buyrun sizin yorumlarınız nelerdir...

saol deniz :D:D:P biz ayrıntıcı olalalımki daha güzel ve sağlıklı nesil yetiştirelim dimi :D

rica ederim cicim...hersey daha duyarlı ve daha bilinçli olmak için :D:D:D

açıkcası hiç bu açıdan bakmamıştım..tesekkür ederim

rica ederim canım..paylaşım için burdayız :D

tekrar tesekkür ederim o zaman..çünkü bizim çocukların anlamayacagını zannederek yaptıgımız ve konustugumuz,hersey,yol,su,elektrik ve hazır cevap olarak karsımıza çok çıkıyor...çok dikkatli olmamız gerekiyor..

REKLEMI BEN DE SVMİYORDUM FAKAT ÇOK İNCE BİR NOKTAYI YAKALAMIŞSIN. DİKKATSİZ BİR İZLEYİCİYMİŞİM. UYARIN İÇİN, TEŞEKKÜRLER..

rica ederim canım....dikkat konusunda bi parça faydam olduysa ne mutlu....

Gerçektende çok teşekkürler hiç bu açıdan reklamı izlememiştim...Benim öğrencilerimde bu reklamı hiç sevmiyor...Güzel bir noktaya değinmişsin çok teşekkürler...:):):)

rica ederim canım....:D

doğru bir bakış açısı tebrik ederim :))

ben de bu reklamı hiç sevmiyorum...
konuya bu açıdan hiç bakmamıştım...
ayrıntı için teşekkürler canım....

ayrıntılar önemlidir çünkü herşey orda gizlidir.. teşekkür ederim paylaştığın için..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri