Domuz gribi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan çiler-ege
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ben aşı olmayı düşünüyorum.çünkü bağışıklık sistemim zayıf.kanser hastası olduğumdan riskli gruptayım.olacağım.5 ay önce ameliyat oldum kemoterapi gördüm.hamdolsun iyiyim şu an.kalabalık ortama girmem tehlike oluşturacağından çok istedim ancak seminere katılamadım. çok güzel olmuş.site yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

hocam çok geçmiş olsun allah şifalar versin. bende astım hastasıyım 7 yaşımdan beri astımlıyım tedavi oldum ama zaman zamana alerjik taozdan polaneden tıkanıyorum ilacım herzaman yanımdadır. normal zamanlarda kış geldiğinde herkes grip aşısı olur ama ben olmam. olamam. çünü içinde yumurtadan yapılan bir madde reaksiyon göstermme neden olabiliyo. o yüzden ben kesinlikle domuz gribi aşısı vurulamam. sağğlıklıda olsam vurumayı pek düşünmüyorum. sınıf mevcudum bu yıl 21. 21 velinin hiç biri yaptırma taraftarı değil izin kağıtlarını hayır diye işaretlediler.

bu arada arkadaşlar domuz gribi nedeniye karne tatili öne alınabilirmiş.... çalışamlar yapılıyomuş aşılamadan hemen sonra bu kafamı karıştırdı doğrusu..

çok teşekkür eeerim hocam size de geçmiş olsun.uzun zamandır yazı yazamadım bundan sonra yazmaya devam edeceğim.

ben aşı olmayı düşünüyorum.çünkü bağışıklık sistemim zayıf.kanser hastası olduğumdan riskli gruptayım.olacağım.5 ay önce ameliyat oldum kemoterapi gördüm.hamdolsun iyiyim şu an.kalabalık ortama girmem tehlike oluşturacağından çok istedim ancak seminere katılamadım. çok güzel olmuş.site yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

canım ya çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin dikkat et kendine.

tabiki vurulun veya vurulmayın dıye bır yetkımız olamaz bizim ama velilerimden gelen yazılara göre hgiçbiri vurdukmak ıstemıyor.cocugu olan arkadaslar ise bağışıklık sistemını güçlendirici besınler veya ılaçlar kullanabılır(immuzınc) gıbı.

forum yöneticilerine ve bana geçmiş olsun diyen herkese teşekkürlerimi iletirim.iyi ki bu form var.bu formda bulunmaktan mutluluk duyuyorum.

arkadaşlar amerika bu aşıyı kendi ülkesinde canlı aşı olarak yapıyor o yüzden bi sakıncası yok ama diğer ülkelere gönderirken bozulmasını önlemek için içine civa katıyor bu nedenden dolayı aşıyı olduktan 10 yıl sonra bile yan etkileri ortaya çıkabiliyor daha yeni bi aşı olduğu için yan etkiler nadiren görülüyor olabilir ama uzun vadede nasıl bi yan etkisi olacağını kimse bilmiyor aslında eğer bu kadar muallakta bi aşı olmasaydı zaten bu kadar tartışılmazdı heralde die düşünüyorum.. eğer aşı yaptırmayacaksanız hergün mutlaka nar ve hurma yemenizi tavsiye ederim özellikle nar gribi önlemekte çok etkili olduğunu biliyorum...

Anaokullarına aşıyı hangi kuruluş yapıyor aşıyı acaba?

Bizde formları verdik velilere iki tane kısmı var uygun buluyorum ya da bulmuyorum diye bütün veliler uygun bulmuyorumu işaretlemiş.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri