Dokuz eylül 2002-2003-2004 burda buluşalim

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gonca gürbüz
arkadaşlar merhaba!!!
Çalışma hayatımda 4. senem.
Ancak okulumu, sınıfımı, kampüsü, öğretmenlerimi, derslerimi çok özlüyorum.
Önce 3 sene Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde kız meslek lisesinde görev yaptım.
şimdi Kırşehir'in Kaman ilçesinde rotasyon için bulunuyorum.
Sevgili arkadaşlarım beni duyuyorsanız cevap verin!!!!!!!:36_3_12:

Varmısınızınız  Dokuz eylül  2002-2003-2004 ve daha sonraki okul öncesi mezunlar[/color]ı burda buluşalım

MERSİN -ERDEMLİDEN SELAMLAR OKUL ÖNCESİ İLK-2002 MEZUNLARI PEK TAKILMIYOR HERALDE BURAYA ,GONCA SEN 2003 MEZUNUSUN GALİBA KIZ MESLEKTEN SONRA ANAOKULUNDA ÇALIŞMAK DAHA ZORDUR.KRNDİNE İYİ DAVRAN

merhaba,ben ilk mezunlardan Mustafa. m.e.b. ilköğretim anasınıfında 6.yılıma başladım.sınıf arkadaşlarımı bu başlık altında toplanmaya davet ediyorum.izmir-kınıkta eşim Aslı ile birlikte zorunlu hizmet görevimizi yerine getiriyoruz.

2002 mezunlarından yusuf şahin mersin erdemli anadolu teknik ve mesleki teknik eğitim merkezinde 2oo2 beri bu okulda çocuk gelişim öğretmeni olarak görev yapmaktayım

slm mustafa hangi okuldasın?

selamm:)ben de 2002 mezunlarından Emel...herkes bir yerlere dağılmış valla..ben de önce devlet sonra özel sektördeydim. .mustafa aslıya çok selam söyle:)hoşçakalın

merhaba arkadaşım.seni burada bulduğuma sevindim.çağrıma cevap verirsen sevinirim.

merhaba emel nasılsın,aslının da sana selamı var.nerede çalışıyorsun?

binnurcum ben feryal
2004 aynı yıl
sen nerdesin şimdi ben siirt eruhtayım
zorunlu hizmetim şubatta bitiyo

Merhaba Feryalciğim.Ben istanbuldayım.Özel sektörde çalışıyorum.3.yılım.bizden pek kimse yok galiba buralarda.Sana başarılar dilliyorum.

Merhaba Feryalciğim.Ben istanbuldayım.Özel sektörde çalışıyorum.3.yılım.bizden pek kimse yok galiba buralarda.Sana başarılar dilliyorum.
merhaba binnur hocam nasılsın ben serdal üst devreniz sizin hemşirelik yaptığınızı zannediyordum.mesleğe döndünüz demek .ben sivasta çalışıyorum.valla isminizi görünce şaşırdım.

kadaşlar slm bende 2002 mezunlarından gülşah ankarada görev yapıyorum.Tüm arkadaşlara slm

merhaba binnur ben olcay 2004 mezunu bende istanbuldayım şişlide bir ilköğretimdeyim

merhaba binnur ben olcay 2004 mezunu bende istanbuldayım şişlide bir ilköğretimdeyim

Merehaba Olcaycığım.Ben Ümraniyedeyim.Seninde burada olmana sevindim.Kedine iyi bak.İyi tatiller....:36_3_12:

binnurcum seni burda da buldum benim nerde olduğumu ve neler yaptığımı zaten biliyorsun yine de görüşmek üzere

Merhaba Nurcancığım.Foruma hoşgeldin.Ben çok faydalanıyorum.Sana da keyifli paylaşımlar diliyorum.İzmirdesindir herhalde.izmir'e kucak dolusu sevgiler.Kendine iyi bak...

Merhaba Serdal hocam.Kurumlararası geçişle öğretmenliğe geçtim.Şimdi özel sektördeyim.Tekrar Milli Eğitime geçmeyi düşünüyorum.Kız Meslek Liselerinde öğretmenlik yapmayı istiyorum.Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

slm arkadaşım millie eğitim bakanlığı 155 nolu talim terbiye karraları doğrultusunda çocuk gelişimi öğretmenleri dışında kimse kız meslek liselerinde çalışamayacak zaten ilsiste öğrenim durumu okul öncesi yazanlara ilsis otomatik olarak liseleri açık göstermiyo bilginize

Teşekkür ederim.Hangi tarihten itibaren yürürlüğe girdiğini de yazarsanız sevinirim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri