DoĞum gÜnÜm

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gülen şirine
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM 30.YILIMI DOLDURDUM. İNŞALLAH YENİ YAŞIM BANA UĞURLU GELİR VE BU SENE ATANIRIM. BENİM GİBİ ATAMA BEKLEYEN ARKADAŞLARIN ATANMASI DİLEĞİYLE.:egg61nb:

arkadaşım doğum günün kutlu olsun.Allah mutlu sağlıklı bir ömür versin.bugün eşiminde doğum günü bende hazırlık yapıyordum.nice senelere..

tşk ederim canım.Allahım herkese sevdikleriyle beraber sağlık mutluluk huzur versin ve tabi atanmakta.pastalar hazırlanıyor desene...

pek hazırlayamıyorum malum çocuk ve bugünün stesi netin başından kalkamıyorumki.hazır pasta spariş ettim zaten kimsemizde yok 4 kişilik bi aile kutlarız işte tam 4 de denmez 2 tam 2 çeyrek kişi .

haklısın canım ya şu atamalar özel hayatı nasıl etkiliyor kendimizi unutuyoruz ders çalışmak atanmak derken. biz varız arkadaşım ya burayız unutma biz büyük bir aileyiz. pasta herkese yetmez sadece ben geleyim olurmu.

okuloncesi forum ailesi olarak doğum gününü en içten dileklerimizle kutlarız. inşallah hep beraber daha nice güzel senelere

tşk ederim coadmin hocam.inşallah hocam bu büyük aile hiçbir zaman ayrılmaz.ben hep burdayım sizlerle ve sizlerle olmaya devam etcem.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri