Doğa bilincini geliştirmeye yönelik proje çalışması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cennetfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@cennetfb
arkadaşlar bana 4 yaşa uygun doğa bilincini geliştirmeye yönelik proje çalışması lazım acil yardım eder misiniz

Konu isminiz içerik yansıtması için değiştirildi

kimse yardım etmeyecek mi bana :)

banada lazım ama bu konuda kimsenin fikri yok sanırım banada cvp veren olmadı:(

arkadaşlar sınıföğretmeniyim ve yardım için gecikmiş olabilirim ama bizim öğrencilerimize yaptırdığımız bir toplum hizmeti çalışmamız var onu anasınıfı seviyesine uyarlayabilirsiniz.
İlkönce çocuğa çevre ve yakın çevremizde neler yeralır?Bu soruyu sorarak ve merak uyandırarak başlıyorsunuz
sonra çevrelerinde hoşlarına giden ve gitmeyen alanları soruyorsunuz çeşitli resimlerde gösterebilirsiniz.Çöplerden rahatsızlık duyduklarını ifade ettikleri zaman iş kolay her öğrenci en az 5 komşusunu uyarmak için uyarı veya bilinçlendirme amaçlı mektup yazıyo (örn:siz resim yaptırın) onları komşularına iletiyorlar ve okul bahçesinde veya yakın çevredeki park veya açık alanda eldivenlerini giydirerek çöpleri toplatıyorsunuz ve geridönüşüm kutuları için cam şişeler,kağıtlar,plastik şişeleri ayırttırıyorsunuz.Sonunda da neden ayırdığımızı belirtin mutlaka!..

çok teşekkürler güzel bir proje başka fikirleri olanlar varsa yazabilir lütfen fikirlerimizi paylaşalım arkadaşlar okuyup geçmeyin en ufak bilgi belki bizim farklı şeyler üretmemizi sağlayabilir:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri