Doç. Dr. Tülin GÜLER Kimdir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İsmail MART
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 19:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.okuloncesietkinlikleri.com
@İsmail MART
.
Doç. Dr. Tülin Güler
tguler@hacettepe.edu.tr
Hacettepe Üniversitesi
Eğitim Fakültesi
İlköğretim Bölümü
Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı
[TABLE="width: 621, align: center"]
[TR="bgcolor: #000000"]
[TD="bgcolor: #764D99, colspan: 5"]
AKADEMİK VE MESLEKİ ÖZGEÇMİŞ
[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #999999"]
[TD="colspan: 5"]
Akademik Görevler
[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #cccccc"]
[TD="width: 76"]Yıl [/TD]
[TD="colspan: 4"]Görev [/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #f3f3f3"]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]29.07.1999-18.09.2001 [/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4"]Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]30.09.2001-08.12.2004 [/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4"]Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]08.12.2004-31.07.2005 [/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4"]Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]31.07.2005-13.01.2006 [/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4"]Wisconsin-Platteville Üniversitesi Eğitim Fakültesi Erken Çocukluk Eğitimi Bölümü Konuk Öğretim Görevlisi [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]08.12.2004-13.11.2009[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4"]Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]13:11.2009 - [/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4"]Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi[/TD]
[/TR]
Üniversite Dışı Görevler ve Danışmanlıklar
[/TD]
[/TR]
[TD]Yıl[/TD]
[TD="colspan: 4"]Görev[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]2012-2013[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4"]Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF işbirliğinde 0-3 ve 3-6 yaş eğitim programlarının güncellenmesi, Bilişsel Gelişim Uzmanı [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]22.08.2011-
30.12.2011[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4"] New York Üniversitesi Steinhardt Eğitim Fakültesi İnsan Gelişimi ve Sosyal Değişim Enstitüsü ve Uygulamalı Psikoloji Bölümünde Konuk Araştırmacı [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]2010-2013[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4"]Minik Tema Eğitim Programının Hazırlanması, Erken Çocukluk Eğitim Programı Uzmanı [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]2008-2011[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4"]Türkiye Bilimler Akademisi Türkçe Bilim Terimleri Sözlüğü Sosyal Bilimler, Çocuk Gelişimi Alan Uzmanı[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]31.07.2005-13.01.2006 [/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4"]Wisconsin-Platteville Üniversitesi Eğitim Fakültesi Erken Çocukluk Eğitimi Bölümü Konuk Öğretim Görevlisi [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]2004-[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4"]Türkiye Okul Öncesi Eğitimini Geliştirme Derneği (OMEP-Türkiye), Başkan Yardımcısı[/TD]
[/TR]
İdari Görevler
[/TD]
[/TR]
[TD]Yıl [/TD]
[TD="colspan: 4"]Görev[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]2012-[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4"]Bölüm Başkan Yardımcısı, Hacettepe Üniversitesi İlköğretim Bölümü[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]2012-[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4"]Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beytepe Anaokulu Koordinatörü [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]2006-2007 [/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4"]İlköğretim Bölümü Program Koordinatörü [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]2006-2007 [/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4"]Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Stratejik Planlama Koordinatörü [/TD]
[/TR]
Verdiği Dersler
[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Lisans
[/TD]
[/TR]
[TD]Dersin Kodu [/TD]
[TD="colspan: 3"]Kredisi [/TD]
[TD="width: 446"]Adı [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]491212 [/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 3"]
3​
[/TD]
[TD="width: 446, bgcolor: #FFFFFF"]Okul Öncesinde Fen Öğretimi [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]452274 [/TD]
3​
[/TD]
[TD="width: 446, bgcolor: #FFFFFF"]Öğretimde Planlama ve Değerlendirme [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]491205 [/TD]
3​
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Okul Öncesinde Dil ve Kavram Gelişimi [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]491491 [/TD]
3​
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Özel Öğretim Yöntemleri II [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]491209 [/TD]
3​
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Okul Öncesinde Bilgisayar Öğretimi [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]491116 [/TD]
3​
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Okul Öncesinde Bilgisayar Destekli Eğitim [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]366211 [/TD]
3​
[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]İletişim Becerileri [/TD]
[/TR]
[TD="width: 76, bgcolor: #FFFFFF"]452279 [/TD]
3​
[/TD]
[TD="width: 446, bgcolor: #FFFFFF"]Öğretim İlke ve Yöntemleri[/TD]
[/TR]
[TD="width: 76, bgcolor: #FFFFFF"]491437[/TD]
3​
[/TD]
[TD="width: 446, bgcolor: #FFFFFF"]Çevre Eğitimi[/TD]
[/TR]
[TD="width: 76, bgcolor: #FFFFFF"]491425[/TD]
2​
[/TD]
[TD="width: 446, bgcolor: #FFFFFF"]Araştırma Projesi[/TD]
[/TR]
[TD="width: 76, bgcolor: #FFFFFF"]491437[/TD]
5​
[/TD]
[TD="width: 446, bgcolor: #FFFFFF"]Öğretmenlik Uygulaması[/TD]
[/TR]
[TD="width: 76, bgcolor: #FFFFFF"]491424[/TD]
3​
[/TD]
[TD="width: 446, bgcolor: #FFFFFF"]Okul Öncesi Eğitimde Kaynaştırma[/TD]
[/TR]
[TD="width: 76, bgcolor: #FFFFFF"]491323[/TD]
3​
[/TD]
[TD="width: 446, bgcolor: #FFFFFF"]Okul Deneyimi[/TD]
[/TR]
[TD="width: 76, bgcolor: #FFFFFF"]491322[/TD]
2​
[/TD]
[TD="width: 446, bgcolor: #FFFFFF"]Topluma Hizmet Uygulamaları[/TD]
[/TR]
[TD="width: 76, bgcolor: #FFFFFF"]452393[/TD]
3​
[/TD]
[TD="width: 446, bgcolor: #FFFFFF"]Özel Eğitim[/TD]
[/TR]
Editörlük / Hakemlik Çalışmaları
[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #ffffff"]
[TD]2012-[/TD]
[TD="colspan: 4"]Yayın ve Danışma Kurulu Üyeliği: Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi[/TD]
[/TR]
[TD]2010-2013 [/TD]
[TD="colspan: 4"]Journal of Research in Childhood Education dergisinin danışma kurulunda görev alma[/TD]
[/TR]
[TD]2010[/TD]
[TD="colspan: 4"]Okul Öncesi Dönemde Fen Eğitimi, (2010). (Ed. B.Akman, G. Balat ve T. Güler), Pegem Akademi Yayıncılık, Ankara.[/TD]
[/TR]
[TD]2010[/TD]
[TD="colspan: 4"]Anne Baba Eğitimi, (2010). (Ed. T. Güler), Pegem Akademi Yayıncılık, Ankara.[/TD]
[/TR]
[TD]2009-...[/TD]
[TD="colspan: 4"]Dergi hakemlikleri: Basılı dergilerde (Eğitim ve Bilim, Eğitim Araştırmaları Dergisi, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, Mehmet Akif Ersoy Eğitim Fakültesi Dergisi, TÜFED, KEFAD, PAUSBED vb gibi) makale incelemeleri.[/TD]
[/TR]
[TD] 2003[/TD]
[TD="colspan: 4"]OMEP 2003 Dünya Konsey Toplantısı ve Konferansı Özet Kitabı, YA-PA Yayınları, İstanbul.
[/TD]
[/TR]
[TD] 2003[/TD]
[TD="colspan: 4"]OMEP 2003 Dünya Konsey Toplantısı ve Konferansı Bildiri Kitapları (3 Cilt), YA-PA Yayınları, İstanbul
[/TD]
[/TR]
Eğitimi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derece[/TD]
[TD="colspan: 3"]Yıl[/TD]
[TD="width: 446"]Kurum[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Doktora[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 3"]16.10.2000-15.10.2004 [/TD]
[TD="width: 446, bgcolor: #FFFFFF"]Hacettepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Programı, Ankara [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Yüksek Lisans [/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 3"]22.09.1994-09.10.1997 [/TD]
[TD="width: 446, bgcolor: #FFFFFF"]Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eğitimde Program Geliştirme Anabilim Dalı, Bolu [/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Lisans[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, colspan: 3"]06.09.1990-20.06.1994 [/TD]
[TD="width: 446, bgcolor: #FFFFFF"]Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı, Ankara [/TD]
[/TR]
Yayınlar
[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Yurt Dışı Yayınlar
[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Güler, T. ve Yaltırık, İ. (2011). "Erken Çocukluk Eğitiminde İlk Yıllar Programının Öğretmen Görüşleri İle İncelenmesi",Eğitim ve Bilim, 36 (160), 266-280.
[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Elif Çelebi Öncü, Berrin Akman, Tülin Güler ve Tuğba Karaaslan. (2009) A Report On Traumatised and Non Traumatised Children's Human Figure Drawings Reflecting Emotional Effects of Disastrous Conditions. The Australasian Journal of Disaster and Trauma Studies, ISSN: 1174-4707, Vol. 2009-1, http://www.massey.ac.nz/~trauma/issues/2009-1/oncu.htm[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler (2009). Ekoloji Temelli Bir Çevre Eğitiminin Öğretmenlerin Çevre Eğitimine Karşı Görüşlerine Etkileri, Eğitim ve Bilim, 34 (151), 30-43.

[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler (2007). Erken Çocukluk Döneminde "Oyun Planlama" Modeli, Eğitim ve Bilim, 32 (143), 117-128.[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler ve Necate Baykoç Dönmez. (2007). 48-72 Aylar Arasındaki Türk Çocuklarının Alıcı Dil Yapılarının İncelenmesi, Eğitim Araştırmaları Dergisi, 7 (27), 83-96.[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler (2006). Okul Öncesi Eğitim Programlarına Aile Katılımının Önemi. Standart Dergisi, 45(540), sayfa 84-87, Ankara. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Dilek Acer ve Tülin Güler. (2004). "Preschool Education in Turkey", Shumen Üniversitesi Dergisi, s. 27-28. Bulgaristan.[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Yurt İçi Yayınlar
[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler ve Belma Tuğrul. (2007). Okul Öncesi Dönemde Tarih ve Coğrafya Eğitimi, Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 33 (3), 29-35.
[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler ve Berrin Akman, (2006). 6 Yaş Çocuklarının Bilim ve Bilim Adamı Hakkındaki Görüşleri Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi 31, sayfa 55-67, Ankara [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Berrin Akman, Tuğba Karaaslan, Tülin Güler, Elif Çelebi Öncü, (2006). A Study On the Color Preferences of Preschool Children in Their Facial Expression Drawings. Eğitim ve Bilim , 31 (141), sayfa 61-71, Ankara. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Berrin Akman, Elif Üstün, Tülin Güler. (2003). 6 Yaş Çocuklarının Bilim Süreçlerini Kullanma Yetenekleri, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi , Sayı: 24, Sayfa: 11-15, Ankara. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Pınar Bayhan ve Tülin Güler, (2002). Bilgisayar Destekli Eğitimde Yazılım Seçme Kriterleri. Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Dergisi , 1 (6-7) sayfa 103-112, Ankara. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Semra Erkan, Belma Tuğrul, Elif Üstün, Berrin Akman, Mine Şendoğdu, Eda Kargı, Menekşe Boz, Tülin Güler, (2002). "Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrencilerine Ait Türkiye Profil Araştırması", Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi , Ankara. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Uluslararası Bildiriler
[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Güler, T. & Veziroğlu, M. (2012). Review of emergent literacy activities in preschool education in terms of teachers' opinions. 10th Annual Hawaii International Conference on Education, Honolulu, January, 5- 8. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Güler, T., A. Yılmaz ve E. Kargı, (2011). "Turkish Pre-Service and In-Service Teachers' Perspectives on Student Teaching Practicum" 11th International Conference on Education, 25-28 May 2009, ISBN: 978-960-6672-92-7, Part C: Education Policy and its Stakeholders, p. 181,Athens.

[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Güler, T. (2011). "Towards to Tools of the Mind Program in Turkey" International PreSchool Education Congress, pp. 70, 11-12 Mart, İstanbul.[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Gönen, M. ve T. Güler, (2011) "The Environment and Its Place in Children's Picture Story Books" 3rd World Conference on Educational Sciences, 87, 03-07 Şubat, İstanbul.
[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Haktanır, G., T. Güler, A. Yılmaz ve Z. Kurtulmuş. (2010). "Perceptions of Turkish early childhood pre-service teachers about sustainable development", XXVI OMEP World Congress, 09-13 Ağustos,pp. 32, Göteborg, Sweden.[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Özen, Ş., B. Akman, T. Güler ve Metin, Ö. (2010). "Okul Öncesi Öğretmenliği Mezunlarının İstihdam Durumlarının İncelenmesi" Uluslararası Öğretmen Yetiştirme Politikaları ve Sorunları Sempozyumu II, 598-604. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler. (2009). "Türkiye Okul Öncesi Eğitimini Geliştirme Derneği'nin Okul Öncesi Eğitim ve Anne Baba Eğitimine Katkıları", "Uluslar arası Çocuk, Aile ve Okul Bağlamında Okul Öncesi Eğitim Kongresi", s. 269-273, Trabzon

[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler ve Eda Kargı. (2008). "Play behaviours of preschool children: a cross-cultural analysis of play contents", XXIX International Congress of Psychology, International Journal of Psychology, Vol. 43 (3/4) pp. 70, Berlin.[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Necate Baykoç Dönmez ve Tülin Güler. (2007). "30-72 Aylık Türk Çocuklarının Alıcı Dil Kazanımı ve Gelişimi", II. Uluslararası Okul Öncesi Eğitim Kongresi, s.76, İstanbul.[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Arif Yılmaz ve Tülin Güler. (2007). "Okul Öncesi Eğitimde Erkek Öğretmenlerin Mesleğe Dair Görüşleri", II. Uluslararası Okul Öncesi Eğitim Kongresi, 42-43, İstanbul.[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler, Volkan Şahin, Arif Yılmaz (2006). "Türkiye'de Okul Öncesi Öğretmen Eğitimi", ACEI Kongresi, 12-16.April, San Antonio, TX, USA. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler, Gelengül Haktanır (2005) "Türkiye'de Okul Öncesi Eğitim ve OMEP Türkiye Milli Komitesinin Çalışmaları", NAEYC Kongresi, 05-11.12.2005 Washington DC, USA. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler ve Belma Tuğrul (2004). "Okul Öncesinde Tarih ve Coğrafya". I Uluslararası Okul Öncesi Eğitim Kongresi . Marmara Üniversitesi Temmuz, İstanbul. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Gelengül Haktanır,. ve Tülin Güler (2004). "A Crosscultural Review on Children's Ideas about Animals", The 10TH International Scientific Conference "Educational Reform And Teacher Training: Current Issues And Future Prospects" , 27-28 Mayıs, Bildiri Kitabı, Sayfa 55-60, 2004, Vilnius/Lithuania. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler ve Pınar Özdemir (2004). "Okul Öncesi ve İlköğretim Düzeyindeki Çocuklar ile Korunmaya Muhtaç Çocukların Baskın Olan Zeka Alanlarının Timi (Çoklu Zeka) Envanteri Kullanılarak Belirlenmesi",. OMEP 2003 Dünya Konsey Toplantısı ve Konferansı 5-11 Ekim, Kuşadası/Türkiye, Bildiri Kitabı Cilt II, Sayfa 378-393, İstanbul. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Sinan Erten, Pınar Özdemir ve Tülin Güler (2004). "Okul Öncesi Eğitim Kurumlarındaki Öğretmenlerin Çevre Bilinci Düzeylerinin ve Bu Okullardaki Çevre Eğitiminin Durumunun Belirlenmesi",. OMEP 2003 Dünya Konsey Toplantısı ve Konferansı 5-11 Ekim 2003, Kuşadası/Türkiye, Bildiri Kitabı Cilt II, Sayfa 334-350, İstanbul. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Ulusal Bildiriler
[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Akman, B. ve T. Güler, (2009). "6 Yaş Çocuklarının Müze İle İlgili Düşünceleri", Uluslararası Katılımlı II. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kongresi, 408-418, Ankara.

[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Baykoç Dönmez, N., T. Güler ve S. Işıtan, (2008). "Türk Çocuklarında Alıcı Dil Gelişiminin Değerlendirilmesi", XXII. Ulusal Dil Kurultayı, Yüzüncü YılÜniversitesi, 105-106, Van.[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Güler, T. ve N. Baykoç Dönmez, (2007). "Çocuklarda Dilin Kazanımı, Gelişimi ve Değerlendirilmesi", XXI. Ulusal Dil Kurultayı, Mersin Üniversitesi, 103-104,Mersin.[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Üstün, Elif; Güler, Tülin; Boz, Menekşe; Kargı, Eda (2006). "Yoksun Bölgede Yaşayan Çocukların Okul Öncesi Eğitimden Faydalanmalarına Yönelik TEGV İşbirliği ile Yürütülen Projenin Sunumu". Avrupa Birliği Sürecinde Okul Öncesi Eğitimin Bugünü ve Geleceği Sempozyumu (Uluslararası Katılımlı) 27-30 Haziran, Kıbrıs. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler, Necate Baykoç Dönmez. (2006). "48-72 Aylar Arasındaki Türk Çocuklarının Alıcı Dil Yapılarının İncelenmesi", XX. Ulusal Dil Kurultayı , Maltepe Üniversitesi, 11-13.Mayıs, İstanbul. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Berrin Akman, Tuğba Baç-Karaaslan, Elif Çelebi-Öncü, Tülin Güler (2004). "Okul Öncesi Dönemdeki Çocukların Duygusal Yüz İfadelerini Algılama Becerileri".,. IV. Ulusal Çocuk Kültürü Kongresi: Cumhuriyet'in 80. Yılında Disiplinlerarası Bakışla Türkiye'de Çocuk , Ankara Üniversitesi Çocuk Kültürü ve Uygulama Merkezi Yayınları: 11, Sayfa 151-166, Ankara. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler (2002). "Okul Öncesi Dönemde Akran İlişkilerinin Önemi ve Çocuktan Çocuğa Eğitimden Yararlanma", Hacettepe Üniversitesi 21.Yüzyılda Erken Çocukluk Eğitimi Sempozyumu. 6-7 Haziran, Ankara. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Semra Erkan, Belma Tuğrul, Elif Üstün, Berrin Akman, Mine Şendoğdu, Eda Kargı, Menekşe Boz, Tülin Güler, (2002). "Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrencilerine Ait Türkiye Profil Araştırması", Marmara Üniversitesi 2000'li yıllarda I. Öğrenme ve Öğretme Sempozyumu , İstanbul, 2002. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Gelengül Haktanır ve Tülin Güler (2001). "Okul Öncesi Dönemdeki Çocukların Hayvanlara İlişkin Düşünceleri Üzerine Kültürler Arası Bir Karşılaştırma" X. Ulusal Eğitim Bilimleri Kongresi , Bolu. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Gelengül Haktanır ve Tülin Güler (2000). "Okul Öncesi Dönemdeki Çocukların Hayvanlara İlişkin Düşünceleri". Hacettepe Üniversitesi IV. Fen Bilimleri Kongresi . Kongre Kitabı, s.254-58, Ankara. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Kitaplar, Ders Notları ve Teknik Raporlar
[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Bodrova, E. & D. J., Leong, (2010). "Zihnin Araçları Erken Çocukluk Eğitiminde Vygotsky Yaklaşımı" Çevirenler: Güler, T.,F. Şahin, A.Yılmaz, E. Kalkan, (Yay. Haz. G. Haktanır). Anı Yayıncılık, Ankara.

[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Güler, T. (2010). "Okul Öncesi Eğitimden İlköğretime Geçiş" Erken Çocukluk Eğitimi, (Ed. İ. H. Diken) s. 460-480, Pegem AkademiYayıncılık, Ankara.[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Güler, T. (2010). "Çevre Eğitimi" Okul Öncesi Dönemde Fen Eğitimi, (Ed. B.Akman, G. Balat ve T. Güler) s. 181-200, Pegem Akademi Yayıncılık, Ankara.[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Güler, T. (2010). "Ailenin Tanımı, Tarihsel Gelişimi veAile Çeşitleri" Anne Baba Eğitimi. (Ed. T. Güler) s. 1-15, Pegem AkademiYayıncılık, Ankara.[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler ve Beytullah Yıldız. (2009). "Eğitsel Yazılımların Değerlendirilmesi ve Seçimi", Öğretmen ve Öğretmen Adayları İçin Bilgisayara Giriş, ed. Buket Akkoyunlu, 191-208, Kriter Yayınları, Ankara.
[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler. (2009). "Okul Öncesi Eğitimde Ailenin Önemi ve Okul Aile İşbirliği", Okul Öncesi Eğitime Giriş, ed. Gelengül Haktanır, 3. Baskı, 295-322, Anı Yayıncılık, Ankara.[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler. (2007). "Yaygın Eğitimde Çevre", Çevre Eğitimi, Sayfa 99-126, Türkiye Çevre Vakfı Yayını, Ankara.[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Berrin Akman, Elif Çelebi Öncü, Tülin Güler ve Tuğba Karaaslan, (2005). Çocuklarla Mutfakta Eğlence, Epsilon Yayınevi, İstanbul.[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler (2005). Okul Öncesinde Fen Eğitimi. Öğretmen Kitapları Dizisi, Mobilsoft Yayınevi, Ankara.
[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler. (2006). Eğitim Fakültelerinin Toplumsal Hizmet İşlevi Çalıştayı 30-40, Ankara Üniversitesi Yayınları, Ankara.[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler. (2003). Erken Çocukluk Eğitimi Politikaları: Yaygınlaştırma, Yönetişim ve Yapılar Toplantısı, 2.Grup: Kitle İletişim Araçları Modeli, 63-68, AÇEV, Ankara, 2003[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Sunumlar
[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler, (2006). "Öğretmen Problemleri ve Türkiye Okul Öncesi Eğitimi Geliştirme Derneğinin Çalışmaları" (Panelist ), I. Ulusal Okul Öncesi Eğitim Öğrenci Kongresi , 16-18 Mayıs, Bolu. [/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 5"]Tülin Güler, (2006). Okul Öncesi Eğitim Programında Değerlendirme. "MEB Okul Öncesi Eğitim Programı (36-72 Aylık Çocuklar İçin) Bilgilendirme Toplantısı" Antalya. 16-17 Aralık 2006. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ekli dosyalar

• tulinguler.jpg
    tulinguler.jpg
    4.6 KB · Görüntüleme: 6

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri