hocam bende lice degil ama hazroya atandımarkadaşlar diyarbakırda yalnız kalmak istemiyorumm nerdesinizz:congratulationscut4
yakın yerler mi acaba nerde kalmayı düşünüyorsunuz hocam
hazroda tanıdıklarınız varmıaskeri lojmanlara askeri personel olmayan hiç kimse alınmıyor öğretmenim ... muhtemelen öğretmen evinde yer bulamazsanız sizi geçici bir süreliğine (kendinize bir ev bir düzen ayarlayana kadar ) YİBO'nun pansiyon kısmına yönlendirirler... halen burda olan biri olarak elimden geleni yapmaya çalışırım...
yakın yerler mi acaba nerde kalmayı düşünüyorsunuz hocam
Hayır hazro hakkında pek bir bilgim yok öğretmenim.Üzgünüm.hazroda tanıdıklarınız varmı
lice ilköğretim okuluna atandım öğretmenler genelde nerde kalıyor gelirken ona göre esya getireyim barii ev kiraları filan ne kadar pansiyon ücretleri nasıl yardım için teşekkürleraskeri lojmanlara askeri personel olmayan hiç kimse alınmıyor öğretmenim ... muhtemelen öğretmen evinde yer bulamazsanız sizi geçici bir süreliğine (kendinize bir ev bir düzen ayarlayana kadar ) YİBO'nun pansiyon kısmına yönlendirirler... halen burda olan biri olarak elimden geleni yapmaya çalışırım...
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!