Diyarbakır liceye atananlar ses verin birbirime destek olalım nerdesiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nazmaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 1
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nazmaya
arkadaşlar diyarbakırda yalnız kalmak istemiyorumm nerdesinizz:congratulationscut4

yakın yerler mi acaba nerde kalmayı düşünüyorsunuz hocam

hocam hayırlı olsun. hazroyla lice yakın değil. hazronun ulaşımı daha sıkıntılı. licede ulaşımda sıkıntı yok. ancak diyarbakıra gelgit yapmayı düşünmeyin. licede yaşamak daha kolay. daha rahat. daha güvenli. öğretmenevinde yer bulamayabilirsiniz. şimdiden arayın. hayırlı olsun tekrardan.

lice öğretmenevini aradım ama şimdiden yer ayıramıyorlarmış 2 gün önceden arayacağım mecbur okul müdürü yeni yapılan askeriye lojmanlarından bahsetti belki orda kalırım bir bilginiz varmı

arkadaşlar hayırlısı olsun allah kolaylık versin:)) ben 1 buçuk yıldır diyarbakır licedeyim... çok korkmanıza endişe etmenize gerek yok... bildiğim kadarı ile öğretmen evinde yer olmayabilir ancak kalacak yer konusunda mutlaka size yardımcı olacaklardır... hangi okula atandığınızı sorabilir miyim...

askeri lojmanlara askeri personel olmayan hiç kimse alınmıyor öğretmenim ... muhtemelen öğretmen evinde yer bulamazsanız sizi geçici bir süreliğine (kendinize bir ev bir düzen ayarlayana kadar ) YİBO'nun pansiyon kısmına yönlendirirler... halen burda olan biri olarak elimden geleni yapmaya çalışırım...

askeri lojmanlara askeri personel olmayan hiç kimse alınmıyor öğretmenim ... muhtemelen öğretmen evinde yer bulamazsanız sizi geçici bir süreliğine (kendinize bir ev bir düzen ayarlayana kadar ) YİBO'nun pansiyon kısmına yönlendirirler... halen burda olan biri olarak elimden geleni yapmaya çalışırım...
hazroda tanıdıklarınız varmı

hiççç bilmiyorum o köyde öğretmenler lojmanda kalıyolarmış hadi kendimden geçtim 5 yaşında oglum var ne yaparım bilmiyorum şaşırdım kaldım

lice ilköğretim okuluna atandım öğretmenler genelde nerde kalıyor gelirken ona göre esya getireyim barii ev kiraları filan ne kadar pansiyon ücretleri nasıl yardım için teşekkürler

siz nerde görev yapıyorsunuz hocam

arkadaşım öğretmenler genel olarak öğretmen evini başlarda tercih ediyorlar.... daha sonra da bizim yaptığımız gibi ayrı bir ev tutarak eve yerleşiyorlar... geldiğinizde ev bulabileceğinizi düşünüyorum... bizler de size yardımcı olmaya çalışırız... ben bağımsız anaokulunda çalışıyorum...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri