Dİlİmİze sahİp Çikalim,tÜrkÇe'mİzİ doĞru kullanalim...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Taylan GÜZEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Taylan GÜZEL
Değerli arkadaşlarım özellikle son zamanlarda forumdaki konulara bakma zamanım oldu.Bildiğimiz gibi sitemiz Okulöncesi Eğitime gönül vermiş öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımız için kurulmuş bir internet sitesidir. Yorum yaparken ve konu açarken Türkçe yazım kurallarına özellikle bizlerin dikkat etmesi gereği elzem bir konudur.Son zamanlarda gençlerin telefon mesajlarında kullandıkları gibi tşk. vb kısaltmaların çokta gerekli olmadığı kanaatindeyim.
Saygılarımla...

Geçen sene de bu konuyu açmıştım ama benim ne demek istemeye çalıştığımı anlamayan yada anlamak istemeyen bazı kişiler işlerini güçlerini bırakmış benim yazdığım yazıdaki imla hatalarını aramış önce sen şunları düzelt gibi mesnetsiz yorumlar yazmış.İmla hatası muhakkak olur konumuz o değil Türkçe'de hiçbir yeri olmayan anlamsız kısaltmalar,gereksiz harf uzatmaları(önemliiiiiiiii gibi),vb gibi temel konular.

Evet öğretmenim size katılıyorum bende bir öğretmen adayı olarak yazdıklarıma özen göstermeye çalışıyorum ve herkesten bu özeni bekliyorum. Harf uzatmalarının ve kısaltmaların gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri