Dİkkat !! Kadrolu baraji : 69 'da kalacak ... SÖzleŞmelİ baraji : 67,500 de kalacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam arkadaşlar..
öğretmen veya öğretmen adayı insanların bu tarz hitaplarda bulunmaları yanlış
yorum okumak fikir almak için giriyoruz foruma neler görüyoruz

arkadaşlar bişey dikkatimi çekti bilgisi olan varmı bu konuda branş sıralamasında örnek veriyorum 92.000 yazıyorum kadrolu atamada da 2 sırada sözleşmekide de bir kaç puan daha denedim 85.000 kadrolu 50 sözleşmeli sırada 46 o zaman bu puanlarda sözleşmeli değil kadrolu atanacak yani benim sözleşmeli sıram 5080 85.000 alan birisi ladrolu atamada gideceğine göre benim önümden 46 kişi eksiliyor benim tahminim 2. öncelik sözleşmeli sıralamada şuan çalışan sözleşmelilerde var eğer tahminim doğruysa ğuanlar bayağı düşecek arkadaşar birde söyle bir durum var bizden 30.00 alan bir kişi 11.927 sırada 28.000 alan 12.242 sırada bizden kadrolu atamada 27.000 lerde iptal edilen sınavda toplam sözleşmeli yeni mezun 18.000 kişi sınava girmişti bu 27 bin rakamı nerden çıktı anlamadım dediğim gibi arkadaşlar benim rahmin ettiğim gibiyse sözleşmeli sıralamada şuan çalışan sözleşmelilerde var

MEB, 6 Aralık Pazartesi günü bilgisayar kurasıyla 30 bin öğretmen atayacak. Bu atamalarda, sözleşmeli olarak çalışırken kadroya geçen öğretmen sayısı kadar yeniden sözleşmeli öğretmen alınacak.

yani 2300 kadrolunun en az 1000 tanesi sözleşmeliden kadroya geçecek.. böylece sözleşmeli alım 1000 civarı olacak..

kadrolu 69 la kapatacağı için 1,5 puan daha geriye düşecek böylece sözleşmeli barajı 67,500 lere inecek..

yani 2300 kadrolunun EN FAZLA 1000 tanesi sözleşmeliden kadroya geçecek.. böylece sözleşmeli alım 1000 civarı olacak..

kadrolu 69 la kapatacağı için 1,5 puan daha geriye düşecek böylece sözleşmeli barajı 67,500 lere inecek..​

arkadaşlar sabah haberlerde söz. öğrt. alımının 30.000 olacağını duydum... bence kadro sayısına bağlı kalmadan bizim kontenjanımızı yükseltecekler... vee eminim puanlar çok düşecek.... seçim öncesi bizi memnun etmek zorundalar...!

arkadaşlar sabah haberlerde söz. öğrt. alımının 30.000 olacağını duydum... bence kadro sayısına bağlı kalmadan bizim kontenjanımızı yükseltecekler... vee eminim puanlar çok düşecek.... seçim öncesi bizi memnun etmek zorundalar...!
hocam bizi değilde başkarınıda memnun etmek için başka yol seçerler bilmiyorum ben olaya hep olumsuz bakıyorum sonra hayal kırıklığı olmasın diye umarım dediğiniz gibi olur inş....

Ya yeter artik kİm bu sosyalcİ bana Özel mesajda kÜfÜrler edİyo yetkİlİler nerde nİye bu saygisiz İnsani atmiyolar forumdan bİ bayana kÜfretme yetkİsİne nasil sahİp olabİlİyo arkadaŞlar yetr artik ya ben katilmak zorundamiyim onu anlamsiz yorumlarina banane benİm umrumdami ne dÜŞÜndÜĞÜ ya kİm bu Şahis bu Şekİlde nasil İnsanlari rahatsiz eder....nerde forum yetkİlİlerİ....

arkadaşlar o kadar zor günler yaşadık kı ben güvenim kalmadı aryık 30.000 alsa bizim bölüme çok fazla kontenjan vermezler hemşireleri makine mühendislerini bile bizim bölümde ücretli çalıştırıyorlar hayal kurmak istemiyorum çok yıprandım çünkü. hakkımızda hayırlısı

ayrıca yetkililerden rica ediyorum herkes görüşlerini söyleme hakkına sahip ama belirli saygı çerçevesinde kimsenin insanların sinirlerini bozmaya hakkı yok puanlar 67,68,69 da da kapatabilir bunu bekleyip göreceğiz ama birbirimiz üzmek sinirlendirmek en kötüsü de hakaret etme hakkı yok

yani 2300 kadrolunun en az 1000 tanesi sözleşmeliden kadroya geçecek.. böylece sözleşmeli alım 1000 civarı olacak..

kadrolu 69 la kapatacağı için 1,5 puan daha geriye düşecek böylece sözleşmeli barajı 67,500 lere inecek..
sözleşmeliden kadroya geçen kadar sözleşmeli alınacak ama her branş kendi içinde değerlendirilecek diye bişey yok.tüm branşlardan 5000 sözleşmeli kadroya geçerse bunun 4000 tanesini Okul Öncesi için kullanma tasarrufu MEB'in elinde.kaç kişi sözleşmeli alınacağı belli olmadığından tabanın kaça kadar düşeceğini kestirmek mümkün değil.20 aralığı beklemek en güzeli sanırım.peşin konuşmamak da fayda var kanımca

Ya yeter artik kİm bu sosyalcİ bana Özel mesajda kÜfÜrler edİyo yetkİlİler nerde nİye bu saygisiz İnsani atmiyolar forumdan bİ bayana kÜfretme yetkİsİne nasil sahİp olabİlİyo arkadaŞlar yetr artik ya ben katilmak zorundamiyim onu anlamsiz yorumlarina banane benİm umrumdami ne dÜŞÜndÜĞÜ ya kİm bu Şahis bu Şekİlde nasil İnsanlari rahatsiz eder....nerde forum yetkİlİlerİ....

hocam polise ve savcılığa başvura bilirsin gelen mesajları silme onlar bulurlar

kim kime sataşıyor bir bakar mısınız.. ben size fikrimi yazdım

söylediklerim tahmin.. ama bir bakıyom vay sen şöylemisin sen böylemisin.. yanlış anlaşılmaya gidiyor ve tarafıma hakarete .. ee biz de insanız dimi...
yanıldığımız kadar da haklı çıktığımız olmuştur.. bu forumdaki son yazımdır.. herksin istediği olsun.benim kimseden çıkarım yok

sevgili öğretmenlirim konu seviyesizce tartışmalar yüzünden kapatılmıştır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri