hocam bizi değilde başkarınıda memnun etmek için başka yol seçerler bilmiyorum ben olaya hep olumsuz bakıyorum sonra hayal kırıklığı olmasın diye umarım dediğiniz gibi olur inş....arkadaşlar sabah haberlerde söz. öğrt. alımının 30.000 olacağını duydum... bence kadro sayısına bağlı kalmadan bizim kontenjanımızı yükseltecekler... vee eminim puanlar çok düşecek.... seçim öncesi bizi memnun etmek zorundalar...!
sözleşmeliden kadroya geçen kadar sözleşmeli alınacak ama her branş kendi içinde değerlendirilecek diye bişey yok.tüm branşlardan 5000 sözleşmeli kadroya geçerse bunun 4000 tanesini Okul Öncesi için kullanma tasarrufu MEB'in elinde.kaç kişi sözleşmeli alınacağı belli olmadığından tabanın kaça kadar düşeceğini kestirmek mümkün değil.20 aralığı beklemek en güzeli sanırım.peşin konuşmamak da fayda var kanımcayani 2300 kadrolunun en az 1000 tanesi sözleşmeliden kadroya geçecek.. böylece sözleşmeli alım 1000 civarı olacak..
kadrolu 69 la kapatacağı için 1,5 puan daha geriye düşecek böylece sözleşmeli barajı 67,500 lere inecek..
Ya yeter artik kİm bu sosyalcİ bana Özel mesajda kÜfÜrler edİyo yetkİlİler nerde nİye bu saygisiz İnsani atmiyolar forumdan bİ bayana kÜfretme yetkİsİne nasil sahİp olabİlİyo arkadaŞlar yetr artik ya ben katilmak zorundamiyim onu anlamsiz yorumlarina banane benİm umrumdami ne dÜŞÜndÜĞÜ ya kİm bu Şahis bu Şekİlde nasil İnsanlari rahatsiz eder....nerde forum yetkİlİlerİ....
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!