(Dikkat) Bu iller gerçekten zorunlu oldu mu bu sene

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ktemel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ktemel
İŞTE PLANLANAN İLLER
2010-2011 eğitim-öğretim yılından itibaren Yozgat, Denizli, Ayfonkarahisar, Şanlıurfa, Sakarya, Kocaeli, Hatay, Elazığ, Sivas, Erzincan, Mersin, Balıkesir, Niğde, Tokat, Antalya, Bitlis, Aydın, Malatya, Muş, Aksaray, Osmaniye, Manisa, Siirt, Bingöl ve Çorum'da zorunlu eğitime geçilmesi planlanıyor.
Ama bu yönde bir çalışma yok nedense sadece lafta mı kaldı...Öyle olsa alım çok olurdu..Bu arada Ücretliye hayır...

inşallah sözleşmeli de çok alım olur ücretliye hayır

arkadaşlar sakaryada açık yok.bu nasıl zorunlu oldu.yani sakaryanın okulöncesi öğretmene ihtiyacı yokmu.hem zorunlu oldu bu yıl .hem öğretmen açığı yok.anlamak güç

İŞTE PLANLANAN İLLER
2010-2011 eğitim-öğretim yılından itibaren Yozgat, Denizli, Ayfonkarahisar, Şanlıurfa, Sakarya, Kocaeli, Hatay, Elazığ, Sivas, Erzincan, Mersin, Balıkesir, Niğde, Tokat, Antalya, Bitlis, Aydın, Malatya, Muş, Aksaray, Osmaniye, Manisa, Siirt, Bingöl ve Çorum'da zorunlu eğitime geçilmesi planlanıyor.
Ama bu yönde bir çalışma yok nedense sadece lafta mı kaldı...Öyle olsa alım çok olurdu..Bu arada Ücretliye hayır...

aynen bu şekilde düşünüyorum lafta kalmasa 2300 gibi komik bir rakam vermezlerdi bize arkadaşlar zorunlu illerde bulunan ler lütfen araştıralım bakalım dogrumu sadece plan olarakmı kaldı. ben antalyadayım burasını arştıracm mili egitimdekilerde pek bilgi vermiyorlar ama:( başka nasıl araştırabiliriz önerisi olan varmı?

evet bu benm de dikkatimi çekmişti doğrusu. Sakarya zorunlu iller arasında olmasına rağmen tek bir açık bile yok bu çok ilginç:S

bunlar 57 ilin açıgını gecen sene17000 ile kapattı bence

ücretliye hayırrrrrrrrrrrrrrrr

aynen katılıorum...

bende katılıyorum çünkü geçen ssene arkadaşım sakaryaya ve onun gibi biçok kişi sakaryaya atandı. bana diyorki sakarya açık yok hatta 3-4 öğretmen fazlası var. ama çoğu şubatı bekliyor yer değiştirmek için. onlar boşalınca tekrar alım olacak bence...

yok mu bilgisi olan

ben 2 gün önce antalyanın mahmutlar ilçesine dedi herhalde manavgatına giden kadrolu bir arkadaşla görüştüm zorunlu eğitime geçildiğini sınıfında 28 çocuk olduğunu, okulda sınıf açma problemi olduğunu söyledi.YANİ GEÇİLMİŞ....geçen sene mecburi olan yerler bu sözleşmeli atamasında boş görünmez diyor.çünkü bu seneki yerleri başta doldurmaya çalışırlarmış..

bu sene 25 ildede zorunlu olduysa 2300 kişi komk gerçektende neyapmayı düşünüyorlar anlamıyrumki acaba bu skandaldan sonra tek atama değilde yine ocak veya şubat atamasımı yapacaklar yine olurmu acaba çünkü şuanda yök suçlu bu konuda tam baskıyapma zamanı çünkü hakkımız var

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri