Dgs

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ezgi kyc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Ezgi kyc
arkadaşlar dgs ile 2 yıllık çocuk gelişimi mezunları açık öğretime geçiş yapabiliyor mu?Bilen varsa söyleyebilir mi?

malesef olmuyor

Selam sayın form üyeleri,benimde sorum olacaktı . çocuk gelişimi (ön lisans ) okuyanlar dgs sınavından sonra tercihlerini o.ö.ö olarak mı yoksa çocuk gelişimi olarak mı yapıyolar. bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.teşekkürler.

Selam sayın form üyeleri,benimde sorum olacaktı . çocuk gelişimi (ön lisans ) okuyanlar dgs sınavından sonra tercihlerini o.ö.ö olarak mı yoksa çocuk gelişimi olarak mı yapıyolar. bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.teşekkürler.

Kimseler dgs ye girmedimi????????

dgs de bölümün o.ö.ö. olarak değişiyor ama gazide ve başka bir ünide daha var oçocuk gelişimi onları tutturabilirsen puanla okuyabilirsin. açık öğretim 5 senedir çıkacak ama olmuyor bu yüzden ona umut bağlamayın. tek yapmamız gereken oturup matematik çalışmak ben 5 senedir sözelden full çıkarıyorum ama matematik olmadığından bir yere giremiyorum. Üstüne üstlük bölüm birincisiydim ama puanım okuldan 60 geliyor eee bu sisteme rağmen bukadar çaba sarf ettim okumuş kadar oldum:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri