Dgs ile ilgili bilgisi olan varmı???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tatlım1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@tatlım1
Arkadaşlar bu yıl dgs sınavına girdim fakat kazanamadım. 2010 da sınava yine girecem deneyimli olanlardan ve bu sınava girenlerden bilgi almak istiyorum.Bana yardımcı olursanız sevinirim...

öncelikle merhaba. ben 2007 dgs ye girip ilk tercihime yerleştim.
sınav önceleri çok korkutuyodu beni ama sınava girdiğimde soruların kolaylığını görünce çok şaşırdım. bu kadar kolay sorulmaz diye düşündüm.
sana tavsiyem matematikte bütün soruları yapıcam/yapmalıyım diye bir düşünce içine gitme (en azından ben öyle yapmıştım) az soru yap ama doğru olsun. 20 net çıkarırsan türkçeden de 70-75 arası net çıkarırsan istediğin yere girebilirsin diye düşünüyorm. (tabi puanlar ne kadar değişti bir bilgim yok)
bu sınav diğer sınavlara göre kolay bir sınav. umarım istediğin şeylere sahip olursun.
kolay gelsn...

canım bnde bu yıl dgs ile marmara üniversitesine yerleştim

çok teşekkür ederim yardımcı olacağınız için . ben bu sene dersaneye gidiyom ama sizlerin çalışma şekillerini merak ediyorum. sizce nasıl çalışırsam daha çok verim alıbilirim?

Merhabalar herkese. Bende 2010 dgsye girmeyi düşünüyorum.Ama dgs ile türkiye genelinde cok az kişi alınıyo diye biliyorum. Okul birincisi olupta giremeyenler bile varmış.Bende okul açıldığı zamanlar çalısıyodum ama 2 haftadır fln hiç çalısamadım.Çıkmış sorulardan çözdüm matemakten gercekten cok kolaydı.Kitabın kendi testleri çıkmış sorulardan daha zor. Son olarakta giren bi arkadaştan hem türkçe hem matematikten en az 70 yapmak gerektiğini duydum.Zaten 80 soru var ikisindende.Tecrübeli olan arkadaşlarda yardımcı olurlarsa sevinirim.

ben yıllar önce girmiştim.gerçekten kontenjan bir kaç kişi oluyor.ben girdiğimde bölüm sadece 2 kişi alıyodu.türkiye genelinde.yani zor bir iş.ama şansını denemen lazım tabi.

ben bu yıl yerleştim marmaraya 75 söz. 38 say. yaptım sınıf ikincisiydm ve sadece öss sınavına gırdıkten sonra deneme çözerek sınava girdim dgs de çok soru çözmek ve zaman tutarak deneme çözmek önemli onun dışında matematik az çok yapıyosanız özel bir çalışmaya ihtiyaç duymuyorsunuz

ben de dgs ile inönüye yerleştim.gözünüzü korkutmayın öss gibi zor değil.mat şart mutlaka yapmalısınız ama yapılmayacak sorular değil.. başarılar

Dgs denemelerine giriyorum ben zaten.geçen haftada girdim.söz 59 tane yptım.matematk ztn cok az ypmştmm soru cözmek lazm :S bide bn yerlessem marmaraya ahh ahh

Mrb arkadaşlar bende bu yıl dgs ye girecem,geçen yıl girdim ama yerleşemedm puanm azdı bu yıl tekrar olmaz die korkuyorum yerleşip deneyimli olanlardan bilgi almak istiyorum

4 sene dir dgs ye giriyorum inanın en tecrübeli benimdir:) 2sinde kazandım ama gidemedim hep bir engel oldu.Dgsye çalışırken öncelikle çok kitap okuman lazım çalışma sürecinde ne görürsen oku gerçekten çok faydası var. ondan sonra testlere bak genel kültürünü arttırıcı ne varsa bak dene geçen senelerde dgs daha zordu ama şuan çok daha uygun oldu tercihlerin arttı giriş hakkın çoğaldı üni sayısı arttı bide bunlara ek ek kontenjan layı çıktı bence bu kadar şans içerisinde Dgs yi bırak kazanmayı yersiniz bile:))))))

saoll yaa cok gaza getirdin valla dsg de neymiş o korksun bizden:D:D:P

yerleşilen yere gidilmezse puan düşüyormu acaba?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri