Deve yapmam lazım ama nasıl???

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Aslıhan GÜNEY
arkadaşlar yıl sonu gösterisi için hazırladığımız halk oyunları gösterisi içinde kullanacağımız büyük bir deve gerekiyor bize gelin üstünde gelecek falan yani 6 yaşındaki bir çocuğun oturabileceği deve görünümlü ama biraz sağlam bide iple çekcez onu o yüzden yürüyen ya da sürünen de bişey olmalı:S çok mu istedim:))fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

??????????????

hocam düşünüyorum da başını kağıt hamurundan yapıp gövdesini marangozda kontra plaktan kestirip boyatabilirsnz.marangozlar 10 liraya yapıyo bilginize!!:))

bi de hocam kontra plağın arkasına bi oturak gibi bişey yaptırp yapıştırtırsanız,çocuk onun üstüne çıkar.kontra plakı söylememin nedeni çekmek için hafif bi malzeme olması

teşekkür ederim değerlendiricem bunu:)

hocam aklıma bişey daha geldi olabilir mi bilmiyorum ama..sert straforlar var ya hani beyaz eşyaların içinden çıkan onlara şekil verdirebilirsiniz.hem hafif de olur...aklıma gelen şimdilik bunlar:)))

evet o da olabilir teşekkürler:))

hocam,cypress hocamızın tavsiyeleri güzel bence de...ben de düşündüm,yorgancılarda olan ince süngerlerden kestirip ( devenin dış hatlarını ) üstünü deve renginde polarla kaplatabilirsiniz...ama süründürme işiniii....onu da bir düşüneyim :)

Zormus canım yaaa herhangi bir kutu süngerle kaplanabilir ortasında cocugun oturacagı yer olabilir gibi sanki ama baskada bişey gelmedi aklıma..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri