Deryam Doğum Günün Kutlu Olsun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nagihan1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:40
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nagihan1903

canım benim doğum günün kutlu olsun...seni kelimelerle anlatmam mümkün değil...

Dostlar yıldızlar gibidir..onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.bugun beni görmesen de bil ki yanındayım..senin gibi bir dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum..hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim..iyi varsın ve iyi dostumsun hep brilikte nice yıllaraa...senii çokk seviyorumm canımm benimm......(uyyyyyy);)

Canim Benim Nagihan'im....ilk Sen Kutladin Doğum Günümü Seni Seni:) 17 Eylül Olmadi Daha Ama:) Biliyorum Niye Konuyu önnce Açtiğini;)
Canimsin Benim Tanişali 1 Seneyi Geçti...okuloncesiforum Taniştirdi Buluşturdu Bizi...her Animda Yanimdaydin Hiç Yalniz Birakmadin Beni Bugün Olduğu Gibi...seni öyle Benimsemişim Ki,hayatimin Bi Parçasi Oldun Artik...ve Biliyorum Ki Hayatimdan Hiçbir Zaman çikmayacaksin...bana Kattiğin Tüm Güzellikler Için çok çok Teşekkür Ederim Canimmmm....seni çok Seviyorum Biliyosun...veeeeeeeee
111111111111111112222222222222222222 :):)

Sevgili Derya

Yeni yaşının sana mutluluk,huzur ve tüm güzellikleri getirmesini diliyorum. Hep mutlu olman,hep gülmen dileği ile... DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ARKADAŞIM.

Sevgilerimle

Canım benim çok teşekkür ederiim...inşallah hep beraber nice seneler geçiririzz....

canım benim yaa...evet biliyorsun neden erken açtığımı ;)...evet okulöncesiforuma büyük teşekkr borçluyum..seninle tanışmama vesile olduğuu için...tüm güzellikler seninle olsun canım....veeee;)1111111112222222222

doğum günün kutlu olsun derya.hayattan ne bekliyorsan fazlasını bul.

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiimmm...
yaa alıntı yapamıyorum beeeen:( :)
GAMZE'CİM,ÖZNUR'CUM,SEVİL'CİM,DAMLA'CIMM VEE TUBA'CIM İYİKİ VARSINIZ...ÇOK TEŞEKKÜR EDERRİİİMMMMMM..ÇOK DUYGULANDIM BEN AMA:( UZUN ZAMANDIR İLK DEFA TEBESSÜM EDİYORUM ...

doğum günü kutlu olsun derya gönlünden ne geçiyorsa Rabbim avuçlarına versin
iyiki doğdun

canım doğum günün kutlu olsun..nice mutlu senelere sevdiklerinle...

Doğum gününüz kutlu olsun!:474cu::474cu::474cu:

mutlu yıllar...

Deriacım aynı gün doğmuşuz.bunu da bugün öğrenmiş oldum:)
Doğum günümüz kutlu,mutlu,hayırlı olsun canım

doğum gününüz kutlu olsun hocam...:)

Derya Ve Pinar Doğum Günününüz Kutlu Olsun Mutluluklar Sizin Olsun:)

Her şey Gönlünüzce Olsun :)

yeni yaşın hayırlı olsun deryacım.sevgiyle kal

canlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederimm...allah hepimizin kalbine göre verir inşallah..Pınar'cım doğum günü kutlu olsun senin dee...nice seneleree....

deyacım canım yaa kusura bakma çok geç kaldım bu bölüme pek girmiyorum o yüzden görmedim. geçmiş doğum günün kutlu olsun nice yıllara

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri