deneyimli arkadaşlarımdan yardım istiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ebruzen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.gulsenakay.tr.gg
@ebruzen
merhaba arkadaşlar çocuk gelişimciyim ve 2sene anasınıfı usta öğreticiliği yaptıktan sonra bi süreliğine çalışmaya ara vermek zorunda kaldım geçenlerde bi kurumla görüştüm benimle çalışmak istediklerini ancak önce beni denemek istediklerini söylediler ve hafta içine gün verdiler denenmem için :) ilk gün neler yapmam gerekiyor anasınıfından ve çocuklardan uzak kaldığım için panik oldum tüm bilgilerim silindi sanki tüm şarkıları dramaları unuttum ilk gün neler yapmam gerekiyor ki kurumda çalışabileyim bana biraz yardımcı olur musunuz??

Hocam o kadar zorluk çekeceğinizi zannetmem. Denemeleri bana biraz tuhaf geldi. Çünkü her insan hangi meslek olursa olsun ilk zamanlar ister istemez zorluk ve acemilik çeker. Ayrıca çalışacağınız yer özel ise bi arkadasımda özelde çalışıyodu. Onun dediklerine göre bi anasınıfına göre cok daha rahat ve basitmiş.

sizi denemeleri banada çok saçma geldi öğretmenm...bana sorarsanz sadece rahat olun ve kendnz gbi davranın...birilerinin sizi denedği fikrini unutun..çocuklarla aranzda o elektiriği yakalrsanz gerisi kendlğnden gelir zaten..ben eminimki 2 yıl boyunca yaptğnz herşeyi o an hatırlycksnz...bilemiyorum çocklar kaç yaşnda ama inanın yakınlğnzı hissedecklrdr...kendnze inanın ve güvenin hepsi bu...bunun dışnda yapablcğmz birşey olrsa paylşn ltfen..hayırlı haberlrnzi almk dileği ile dualrmz siznle öğretmenm...

güler yüzlü olun..etrafınıza toplayın ve kendinizi tanıtın..çocuklara ne yapmak istediklerini sorun..sizi sevmeleri önemli sadece..yoksa 1 günde hiç bişey veremezsiniz çocuklara zaten..

selvi öğretmnm doğru söylyr..1 gün..ay çok saçma ya...yinede olur inş öğretmnm (((;

Hocam ilk günden bu denemede olsa bazı okullar secimde emin olamayınca bu yola basvuruyorlar daha yakından görmek amaçlı. Koca bir sınıfı bırakıp gitmezler size,diğer ögretmenin yanında güler yüzlü,cocuklarla dialog halinde,atılgan,ilgili olmanız,yeterli.... Panik yapmayın bence..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri