Ben İlçede Bağımsız anaokulunda kadrolu olarak görev yapmaktayım.3 eöğretmeniz.Müdürümüz ve mleüdür yardımcımız görevlendirme ile görev yapmaktaydılar.ikisinde görevlendirmesi bitti okulun demirbaşı da en kıdemli öğretmenin üzerine yapılır deyip okuldakı demırbas lıstesını aldıgıma daır ımza attım.atmadan once ozellıkle sordum mudure ben 1 temmuzda gıdecem tatılımı etkılemez dımı dıye yok dedı bende ınandım prosedürüde bılmedıgım için ımzaladım.olay dun oldu mıllı egıtıme gıttım bana mudur olmusum gıbı davrandı sube muduru 15 gun ızın verırrz tatılde nolcak dedı okulumu kapatcaz dedı sımdı bısey anlamadım.Ben bu ısten nasıl kurtulurum? su andakı pozısyonum ne?
ben ıstemeden benı zorla mudur yapabılırlermı ki? Kafayı yıycem bı yıldır eşşek gıbı calıstık tatıl planları yapıoruz basımıza ne corap orduler anlayamadık lutfen yardım edin.
ben ıstemeden benı zorla mudur yapabılırlermı ki? Kafayı yıycem bı yıldır eşşek gıbı calıstık tatıl planları yapıoruz basımıza ne corap orduler anlayamadık lutfen yardım edin.