Demirbaş Teslimi Üzerime Yıkıldı..! Yardım!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gülita
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:56
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gülita
Ben İlçede Bağımsız anaokulunda kadrolu olarak görev yapmaktayım.3 eöğretmeniz.Müdürümüz ve mleüdür yardımcımız görevlendirme ile görev yapmaktaydılar.ikisinde görevlendirmesi bitti okulun demirbaşı da en kıdemli öğretmenin üzerine yapılır deyip okuldakı demırbas lıstesını aldıgıma daır ımza attım.atmadan once ozellıkle sordum mudure ben 1 temmuzda gıdecem tatılımı etkılemez dımı dıye yok dedı bende ınandım prosedürüde bılmedıgım için ımzaladım.olay dun oldu mıllı egıtıme gıttım bana mudur olmusum gıbı davrandı sube muduru 15 gun ızın verırrz tatılde nolcak dedı okulumu kapatcaz dedı sımdı bısey anlamadım.Ben bu ısten nasıl kurtulurum? su andakı pozısyonum ne?
ben ıstemeden benı zorla mudur yapabılırlermı ki? Kafayı yıycem bı yıldır eşşek gıbı calıstık tatıl planları yapıoruz basımıza ne corap orduler anlayamadık lutfen yardım edin.

hocam keşke araştırsaydınız bi öyle imza atsaydınız ama olan olmuş artık napalım. eve müdür olmuşsunuz ama geçici bir durum sizinki de benim anladaığım kadarıyla müdür vekili gibi bişey. zorla değil de yöneticiler istedi mi oluyo bazı şeyler. şimdi bence önde tam olarak ne olduğunuzu öğrenin daha sonra tanıdık bilen bulursanız ona da danışın ama benim bildiğim kadarıyla dilekçeyle görevlendirmeyi istemediğinizi gerekçeleriyle birlikte anlatıp görevlendirmeyi istemediğinizi yazılı olarak dile getirebilirsiniz.

ben olanlardan birşey anlamadım müdürünün vekilse görevlendirmesi 6 ayda 1 yenilenir eğermüdürün ve müd yard tayini çıkıp başka yere gidiyorsa o zaman okulun kadrolu öğretmeni müdür v olur ama en azından sana sormaları gerekirdi. gerçi sormalarındada farkeden birşey olmaz tek kadrolu öğrt sensen mecburen sen müdür v olursun kolay gelsin

arkadaslar sagolun yoruumlarnız ıcın hallettım mıllıegtm mudryle konustum benım adıma bazı sahıslar gıdıp konusmus hersey ortaya cıktı.sagolsun benı magdur etmedıler baska bır okulmudurunu gorevlendrdıler(emri vaki) neyse cok sukur ben 7 gundur tatıldeyım ıyı bır ders oldu banada hoscakalın

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri