Degerlendirme bölümü için yardım istiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nazar boncugu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nazar boncugu
planların degerlendirme bölümüne cocuk acısından öğr... program ,,, için nasıl yazıyorsunuz örnek verirmisiniz

planların degerlendirme bölümüne cocuk acısından öğr... program ,,, için nasıl yazıyorsunuz örnek verirmisiniz

Çocuk açısından:Davranışlar çocuklar tarafından kazanıldı.Etkinlikler çocuğun gelkişm düzeyine uygundu.(yada kazanılamadı,tekrarlanılacak vb.) Öğretmen açısından: Plan ilgi çekici şekilde uygulandı,kendimi yeterli hissettim. Program açısından:Plan aktif pasif sırasına uygundu.Süre yeterliydi.Amaç ve kazanımlar yeterliydi vb gibi.
Kolay gelsin.

arkadaşlar değerlendirme sadece genel bi değerlendirme yapıllıoyani çocuk açısından öğretmen açısından program açısından deil öğretmen sadece günün genel değerlendirmesini yazacak değerlendirmeyi ayırmıyorz

ben de dün müdürüme sordum neler yazabilirim diye..günün planını eksiksiz tamamladıysan hiçbir sey yazma hocam boş kalsın dedi boş kalması hersey uygulandı demektir dedi gecen yılki öğretmeninkine de baktım hiçbir sey yazmamış planların değerlendirme bölümleri boş.. ama yapamadıgın aksayan etkinliklerin olduysa nedenleriyle yaz ve bir sonraki güne aktardığını yaz dedi..
ama okulda öyle öğrenmemiştik..3 e ayırıp çocuk, öğretmen ve program açısından ayırıp olumlu olumsuz herseyi yazacaksınız demişlerdi..planlarımızı müdürümüz imzalayacağına göre müdürünüze sormanız en doğrusu bence.

bir de elinde küçükadımlar yayınevinin plan örnekleri olan varsa bakabilir tablo seklinde yapmışlar degerlendirme kısmını artı, yarım artı, eksi koymuşlar yanına madde madde yazıp

merhaba arkadaşlar şimdi değerlendirme yazmasak kabul mü?

Değerlendirme yapmak şart arkadaşım altı yıldır öğretmenim değerlendirme yapmayan arkadaşlarımı uyarmışımdır herşeyden önce kendin için yap bence karar senin istersen tüm değerlendirme maddelerini de yazarım sana bye:36_7_8:

Değerlendirme yapmak şart arkadaşım altı yıldır öğretmenim değerlendirme yapmayan arkadaşlarımı uyarmışımdır herşeyden önce kendin için yap bence karar senin istersen tüm değerlendirme maddelerini de yazarım sana bye:36_7_8:
hocam bana değerlendirme konusunda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

merhaba arkadaşlar ben de staj görüyorum günlük planı hazırlıyoruz ama stajer öğretmenimiz değerlendirmemizi de istedi bana bu konu da yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum

günlük plan değerlendirme ölçütü kullanıyorum..sorular var sadece cevaplarını yazıyorsunuz buyrun:)))

.

Ekli dosyalar

Hocam bana gelen müfettişe sordum nasıl yapmam gerektiğini, o da klavuz kitapta nasılsa öyle olsun dedi. Klavuz kitabındaki örneklerde ayrı ayrı çocuk açısından, öğrt açısından.. gibi yazmıyor ama cümleler o doğrultuda. Yani etkinlikler başarıyla tamamlandı, amaç ve kazanımlara ulaşıldı,çocukların dikkati çekildi gibi şeyler yazıyor.

arkadaşlar planlarını çıktı olarak almayanlar değerlendirmeyi nasıl yapıyor? bilgisayar üzerinde mi değişiklik yapıyor?

evet hocam..bilgisayarda yazın kaydedin..ama çoğu müfettiş planları çıktı olarak görmek istiyor..bilginize:)))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri