Dede ve Nine resimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan güzin__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@güzin__
merhaba arkadaşlar bu hafta öğrencilerin dede ve ninelerini okula davet edicez benim ödevim dede ve ve nineleride katarak çocuklarla beraber ortak yapabilecekler her tür etkinlik örneği lazım oyun drama ve elişi etkinliği ağırlıklı yardımcı olusanız çok sevinirim

:36_15_4:

Canım drama tarzında çocuklarla büyüklerimize nasıl davranmalıyız,Karşıdan karşıya geçerken nasıl yardım etmeliyiz,bayramlarda ne yapmalıyız gibi konuları ele alabilirsin...
Umarım işine yarar...
Başarılar dilerim:)

teşekkürler fikrin için arkadaşım

Değişik bir yoğurma maddesi hazırlayıp,her çocuk ve dedesi/ninesiyle birlikte üç boyutlu çalışmalar yapabilirler.

teşekkürler arkadaşlar

DEDE VE NİNELER BİR MASAL ANLATIR FAKAT MASAL YARIM BIRAKILIR ÇOCUKLARDAN BUNU TAMAMLAMASINI İSTEYEBİLİRSİN YA DA ONLARIN ÇOCUKLUKLARINDA OYNADIKLARI OYUNLARDAN BİRLİKTE OYNAYABİLİRSİNİZ.

oyun fikri güzel gerçekten sağol canımcım

canlarım ben bir keresinde dede ve nineleri davet etmiştim 10 yıl önce fakat çocukların gürültüsüne dayanamadılar bizde yanlarında müdahele edemedik çünkü çocuklar istediği gibi oynasınlar dediler bazılarının tansiyonu yükseldi hatta birini hastaneye kaldırdık yani bilmem ama kaş yapayım derken göz çıkarır gibi olduk bir dahada denemedik hatta birkerede mezuniyet diplomasını dedesi versin dedim dedemiz verirken fenalaştı tabi bunlar torunlarını çok sevmelerinden kaynaklanıyor hepinize sevgiler lulla

arkadaşlar çokta abartmamak lazım güzel bir organizasyonla bence hepsi halledilebilir tek istediğim değişik ve ilginç faaliyet ve oyunlar teşekkürler yinede

arkadaşlar acil dede resimine ihtiyacım varssaassrrre

arkadaşlar kimsede yokmu dede resimi varsa lütfen gönderin

ayyy çok teşk ederim arkadaşım zahmetler verdim sana akşam akşam

arkadaşım ben (naturel) birkaç saat önce yaşlı genç etkinlik isteğinde bulunmuştum. bir arkadaş bana dede resmi göndermiş. istersen oraya bak. sana resim olarak göndermek istedim ama beceremedim.

sağol canım

Arkadaslar froumda boyama sayfalarinda gormustum yasli dede ve nİne resmİ aradi suan ariyom bulamadim yada gozden kacirdim yarimlarinizi beklİyorum teŞekkurler

süpersin ya tekrar teşekkur hızır acil gibisin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri