Davul

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysunn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@aysunn
arkadaşlar davul yapmayı planlıyorum ama üzerine geçirilen deriyi bulamadım onun yerine ne koyabilirim.ses çıkaran yardımcı olursanız sevinirim.

ben yoğurt kutuları oluyo ya kalın onlardan yapmıştım.reklamcılardan yapışkanlı renkli reklam kağı alıp kaplamıştım pembe ve yeşille.üzerinide süslemiştim.çok güzel olmuştu.

röntgen filimlerini kullanabilirsin yada koltukcuların kullandığı suni deri olabilir

doktorlarda cekindiğimiz filmler varya o guzel oluyo.. ben okulda yapmıstım ve 83 almıstım arkadasım:)

bizim okulda tef için film önerdiler röntgen gibi yani bacak kol filmi olabilir dene belki olur...kolay gelsin

Kirtasİyeden Asetat KaĞidi Al Üzerİne Resİm Yapip Asetat Kalemlerİyle Boya Sİlİkonla Kovanin Kenarlarina YapiŞtir Ben Öyle Yaptim SÜper Oldu Okulda Hocam Aldi Resmİnİ Çeker GÖnderİrİm

Yada RÖntgen KaĞidini ÇamaŞir Suyuyla Sİl.ben Asetatla YaptiĞimdan 100 AlmiŞtim.sana Ne Zaman Lazim Resmİ YetİŞtİrmeye ÇaliŞayim BaŞarilar

röntken kağıdının üstünü duvar kağıdıyla kaplarsanda güzel oluyor

su kabagıylada yapıyolarmış bizim okuldaki örneklerden gördüm
:110103_aphextwinz_p:110103_aphextwinz_p

su kabagı ile yapıp üstüne röntgen flmi ile sper olmuşş (:

arkadaşlar davul yapmam gerekiyo üzeri için röntgen filmi demişsiniz ama onu nasıl yapıştıracaz bir bilgisi olan varsa çok acele yardıma ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri