Davranış yönetimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan songülderen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@songülderen
çok acil çocukların sınıfta arkadaşlarıyla ilişkileri saldırganlikları gibi konularda davranış yönetiminde neler yapoabilirim yardımlarınıza ihtiyacım var:36_3_12:

sitede boyama sayfaları var kurallarla ilgili ve sıra olmakla alakalı onlardan faydalana bilirsin

drama gibi hikaye gibi bişilerle kazandırmak istiyorum aslında resimler gösterip dur ve düşün şeklinde bişiler tasarlıyorum ama elimde kaynak yok yarında uygulamam var telaştayım yardım edin noluuur

mrblar, her sınıfata olduğu gibi benim sınıfımda da bu tür problemler vardı.Ör:Arkadaş ilişkileri çok zayıftı.Şöyle bir yöntem geliştirdim,arkadaş olmanın güzelliklerinden bahsettikten sonra birbirlerine sarılarak, birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini söylemelerini istiyorum.Bir de drama saatinde müzik eşliğinde serbest olarak dans edip,ben müziği kapattığımda karşılarında kim varsa'nezaket sözcüklerini,güzel dileklerini bildiriyorlar'Ör:günaydın,seni gördüğüme sevindim...

çok teşekkür ederim bilgiler için ama daha somut bişiler olsamı acaba bilmiyorum bu bilgileride kullanacağımdan emin olabilirsin.Bu konuyla ilgili drama örneğiniz varsa bana yollarmısınız kavga etmeden oynamayı bi türlü öğretemedimde:(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri