hocam o şekilde olursa sınıfta çok yer kaplayacağını düşündüm, bir de zaten sarının üzeri kırmızıya boyanınca kapanıyor. bana göre bu şekilde olması daha etkili tabi gene de siz bilirsiniz..elmaları ben boyuyorum, çocukların ellerine versem tamamını boyarlar, çünkü bir an önce elmalarının kızarmasını bekliyorlar 🙂))
haklısınız hocam.dogru davranış sarıyı kırmızıya mı ceviriyor hocam?aylin şunu yazdı:hocam o şekilde olursa sınıfta çok yer kaplayacağını düşündüm, bir de zaten sarının üzeri kırmızıya boyanınca kapanıyor. bana göre bu şekilde olması daha etkili tabi gene de siz bilirsiniz..elmaları ben boyuyorum, çocukların ellerine versem tamamını boyarlar, çünkü bir an önce elmalarının kızarmasını bekliyorlar 🙂))
evet hocam aynen öyle, hem çocuklr sarıları kırmızıya döndürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. ayrıca iki ağaç olursa ikisini birden takip etmeleri zor olabilir.önemli olan hatalı davranşları düzeltebilmek burada. iki ağaç olursa çocuklar direk kırmızı elmaların boyandığı ağacayönelirler ve hatalı davranışlar çok fazla ilgilendirmez onları, dediğim gibi maksat hatalı davranışları doğru ve güzel davranışlara çevirebilmektir. ilginize teşekkür ederim 🙂)