Dananino,danette,halley,eti puf kutuları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tuğbaa_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@tuğbaa_
arkadaşlar eti puf kutularından neler yaptırabilirim bukutuları aatmak hiç istemiyorum

eti puf kalıbını kese kağıdıyla kaplayıp üzerlerine yeşil dairelerden beneklerini koyup kafası ve ayaklarıyla şirin bir kaplumbağa yapabilirsiniz.şu an resmini koyamıyorum.anlatabilmişimdir.kolay bir şey.

eti puf kutusunun içine yeşil graponlar koyup ard arda diğer kutuları da aynı yöntemle yaparsanız göz ve ayaklar ekleyerek bi tırtıl elde etmiş olursunuz, ya da içine siyah graponla doldurup bacaklar eklerseniz örümceğiniz olur...şimdilik aklıma gelen bunlar...

twşwkkurler

cok teşekkurler

Rica ederim arkadaşım umarım işine yaramıştır..

biz danino kutularından hayvanat bahçesi yapmıştık. okadar güzel oldu ki anlatamam. 2 adet kutuyu ağızlarından birleştirip yapıştırıosun. daha sonra ön kısmına herhangi bir hayvan kalıbı çizip yapıştırıosun(penguen, tavşan ,zürafa,). keşke resim koymayı bilsem de göstersem. umarım anlatabilmişimdir.

biz danino kutularından hayvanat bahçesi yapmıştık. okadar güzel oldu ki anlatamam. 2 adet kutuyu ağızlarından birleştirip yapıştırıosun. daha sonra ön kısmına herhangi bir hayvan kalıbı çizip yapıştırıosun(penguen, tavşan ,zürafa,). keşke resim koymayı bilsem de göstersem. umarım anlatabilmişimdir.

http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?p=294763#post294763
arkadaşım resim yüklemeyle ilgili burayı bir incele istersen.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri