Dalin reklam şarkısı (tavuk dansı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan şirin84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@şirin84
Arkadaşlar hani eskiden dalin reklamıda çalan bi şarkı vardı..Oşarkı ile yapılan müziğe vakvak dansı da diyorlar.Onun müziğini arıyorum ne zamandır bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim..

canım çok teşekkür ederim.Hemen cevap yazdın.İşte aradığım tam buydu.Çok teşekkür ederim tekrarrrrrr......

rica ederım arkadasım

bu şarkıyaa nasıl bir dans buldun merak ettim arkadaşım?*

teşekkürler..

ponponlarla beraber oynattırıcam.Normalde bunun vak vak dansı diye bir dansı var.Çoğu öğretmen biliyor bunu çok kolay.Geçen sene bir öğretmen arkadaşım 5 yaşlara oynattırmıştı...

Teşekkür ederim.

çok teşekkürler

üniverstedeyken çocuk esirgeme kurumundaki çocukları 23 nisana hazırlamıştık bi kaç arkadaş horoz tavuk olmştuk kostümlerimizle birlikte çocukların arasndaydık ,çocuklarda civciv olmştu nasıl anlatsam ellerimizi ördek ağzı gbi açıp kapıyoduk bu şarkıya özel bi dans arkdaşlar bilirsiniz mutlaka anlatılmıo =) çok güsel olmştu

bana acilen dalin reklamının müziği lazım.Sözsüz.Arkadaşlar varsa lütfen ekleyin

sitede var arama yaparsanız bulabilirsiniz

ben buradan indirmiştim fakat cdye attım ama bulamazsanız yine yardımcı olmaya çalışırım

teşekkürler

teşekkürler

cok tesekkur ederim ya.. emeğinize sağlık . cocuk oyunu için bu sarkı lazımdı. saolun..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri