çubukcu görevden ayrılacakmış

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asudeyim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@asudeyim
çok korkuyorum yaa:(((

Arkadaşlar inşallah bu habr doğrudur korkularınıza gelince boşyere endişelenmeyin çünkü o.ö eğitim artık zorunlu bir kere bu işe başlandı 32 ille .Bundan sonra devam etmek mecburiyetinde geri dönemezler ayrıca avrupa birliğide şart koşuyor o.ö eğitimi.32 ille pilot ugulamalar başlatıp biz vazgettik diyemezler bu yasallaştı süreç başladı çünkü

çok korkuyorum yaa:(((
arkadaşım korkma bide şöyle düşün bütün oö cileri alırlarsa yani bakan çok atama yaptığı için tepki çekecek diye herkezi atıyamadı ama bakan değişirse kalanıda alıyorum derse kim napabilir ki belkide danışıklı dövüştür kimbilir?sonuçta okulöncesi aprupa birliği meselesi halinde isteyen istediğini söylesin ben çok umutluyum.herkes için hayırlısı olsun.

bakan değişsede politika değişmez, sonuçta okul öncesine devlet önem veriyor.

umarım böyle dediginiz gibi olur.... abbasın yeni yazısıda tam bir saçmalık abbas bizim üzerimizden güya diger ögretmenlerden kamuoyu oluşturmaya çalışıyor bence

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.Okulu öncesini yerden yere vurdular.Nimet hanıma da etmedik hakaret bırakmadılar.Okul öncesinin zorunlu olacağı yıllar öncesinde belliydi.Yapılan baskılar nedeniyle vazmı geçecekler okul öncesi eğitimden?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri