Çoook uzun zaman oldu....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sezine82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sezine82
slm arkadaşlar...o kadar uzun zaman olduki siteye girmeyeli...ama bunun için geçerli bir nedenim var...oğluşum doğdu...şu anda tam 71 günlük...adı TUNÇ EFE...bana hiç fırsat vermediği için anca zaman bulabildim..şimdide banyo yaptı ve mışıl mışıl uyuyor...umarım uyanmaz atom karınca...
ne çabuk geçmiş günler daha dün sizlerle paylaşmış gibiyim sanki hamile olduğumu...o kadar güzel bir duyguymuşki anlatamam asla...dilerim RABBİM isteyen herkese yaşatır bu duyguyu...en kısa zamanda paylaşırım minnoşumun resimlerini sizlerle...tekrar aranızda olmak harika...:36_3_12:

ALLAH bağışlasın miniğinizi size,tekrar hoşgeldiniz aramıza,sevgiler...

:36_3_12:hocam Allah sağlıklı uzun ömürler versin oğlunuza,aramıza hoşgeldiniz tekrardan

sağlıklı, uzun ömürler dilerim.. artık onlar uykuya, biz nete :)

Allah bağışlasın sizi tekrar aramızda görmek güzel

slm arkadaşlar...o kadar uzun zaman olduki siteye girmeyeli...ama bunun için geçerli bir nedenim var...oğluşum doğdu...şu anda tam 71 günlük...adı TUNÇ EFE...bana hiç fırsat vermediği için anca zaman bulabildim..şimdide banyo yaptı ve mışıl mışıl uyuyor...umarım uyanmaz atom karınca...
ne çabuk geçmiş günler daha dün sizlerle paylaşmış gibiyim sanki hamile olduğumu...o kadar güzel bir duyguymuşki anlatamam asla...dilerim RABBİM isteyen herkese yaşatır bu duyguyu...en kısa zamanda paylaşırım minnoşumun resimlerini sizlerle...tekrar aranızda olmak harika...:36_3_12:

Allah bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin inş. adıda çok güzelmiş TUNÇ EFE...;)

teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için...

öğretmenim brn gamze güllü anca kayıt olabildim daha az önce oldum hemen size baktım tabikide;) çok ösledim sizi yaaa maşallah tunç çok yakışıklı olcak;) eee..kimin çocuğuuuu..tüüü tüüü tüüüü..maşallah;) numaranızda yok 26 ağustosda arıcaktım çok merak ettim sizi sonunda gördüm.. çoooooo..k sewindirik oldum.. kendinize iyi bakın..hmm bide unutmadan atom karınca üsme sakın bisim öğretmenimisi;))

canım gamzecim..bende msjını yeni gördüm ve çoook sevindim inan...yaaa işte nihayet doğdu minnoşum ve çok şükür çokta sağlıklı.şimdi 4,5 aylık...hepinizi çok özledim ve çoook öpüyorum...arkadaşlarınada çok slm söyle benden....

canım ya maşşallah büyütmüşsün şekeri.malatyaya gelince bizimkileri buluşturalım da arkadaş edinsinler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri