Çok şık bir kart örneği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nesslyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.okuloncesi.org
@nesslyhan

KUSURA BAKMAYIN BİRAZ GEÇ KALDIM.FIRSAT BULAMADIM BİR TÜRLÜ...

BEN OYNAMIYORUM YA :) DENİZ UYKUM VAR ,SABAH 05:50 DE EVDEN ÇIKIYORUM.YARIN YAZSAM OLUR MU? FOTOĞRAFLARIMDA HEM.OK?

SAĞOL CANIM.YARIN YAZARIM.

çok hoş olmuş. yeşil yaprak gibi olan yerine boyuna asılan yılbaşı süslerinden konulabilir.
bende bi yılbaşı kartı hazırladım yaptırıcam. 4 günümüzü alacak herlade. çocukları sıkmadan yaptırıcam.3 boyutlu değişik bişey.

Teşekkürler canım buda çoook güzel olmuş ellerine sağlık...:)

teşekkürler bu da hoştu.

rica ederim arkadaşlar.bazı arkadaşlarımız sağolsunlar sürekli etkinlikleri,faaliyetleri vs.paylaşıyorlar.yalnız herkes paylaşımda bulunursa sevinirim :)

Çok teşekkürler emeğinize sağlık...

süper canım çok sağolll:)

çok güzel olmus tek kelime ile süper ellerine sağlık

çok güzel olmuş canm en kısa zamanda nasl yapıldıgını anlatmanı bekliyorm

cleanspring1' Alıntı:
rica ederim arkadaşlar.bazı arkadaşlarımız sağolsunlar sürekli etkinlikleri,faaliyetleri vs.paylaşıyorlar.yalnız herkes paylaşımda bulunursa sevinirim  :)

arkadaşım msj bana mı anlamadım ama eğer banaysa öncelikle gönderdiğin faaliyet gerçekten güzel. Bende zamanında çok paylaşımda bulundum hatırlatmak isterim. :)

evet çok güzel olmuş

çok değişik ve güzel olmuş emeğine sağlık neslihan;)

seraziz' Alıntı:
cleanspring1' Alıntı:
rica ederim arkadaşlar.bazı arkadaşlarımız sağolsunlar sürekli etkinlikleri,faaliyetleri vs.paylaşıyorlar.yalnız herkes paylaşımda bulunursa sevinirim  :)

arkadaşım msj bana mı anlamadım ama eğer banaysa öncelikle gönderdiğin faaliyet gerçekten güzel. Bende zamanında çok paylaşımda bulundum hatırlatmak isterim. :)

CANIM SENLE BİR İLGİSİ YOK.PAYLAŞIMLARINI İSE İLGİ İLE TAKİP ETTİM VE EDİYORUM.İFADE ETMEK İSTEDİĞİM ŞEY;FAALİYET KONUSUNDA BİRAZ CİMRİ DAVRANILIYOR.KEŞKE HERKES BİR İKİ DE OLSA İMKANLARI ÖLÇÜSÜNDE PAYLAŞABİLSE.BASMAKALIP ÇALIŞMALAR YERİNE BİRBİRMİZE YENİ FİKİRLER ÜRETMEK İÇİN SEBEP OLABİLİRİZ. :)

cleanspring1' Alıntı:
seraziz' Alıntı:
cleanspring1' Alıntı:

CANIM SENLE BİR İLGİSİ YOK.PAYLAŞIMLARINI İSE İLGİ İLE TAKİP ETTİM VE EDİYORUM.İFADE ETMEK İSTEDİĞİM ŞEY;FAALİYET KONUSUNDA BİRAZ CİMRİ DAVRANILIYOR.KEŞKE HERKES BİR İKİ DE OLSA İMKANLARI ÖLÇÜSÜNDE PAYLAŞABİLSE.BASMAKALIP ÇALIŞMALAR YERİNE BİRBİRMİZE YENİ FİKİRLER ÜRETMEK İÇİN SEBEP OLABİLİRİZ.  :)

bu konuda sana katılıyorum arkadaşım.:)

DAMLA FOTOĞRAFLADIM,UMARIM İŞİNE YARAR.

çok hoş olmuş teşekkürler

RİCA EDERİM....

çok harika olmuş ellerinize sağlık.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri