Çok çok amaçlı bişeeeyyyy

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hdsirine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46
hocam süper olmuş ya ben de ahşaptan oyuncak yaptım ama sizin yaptığınızın yanında sönük kaldı valla:)bende yapacağım aynısından izninizle:)

beğenmene çok sevindim, seninki de güzel olmuştur mutlaka, tabiki yapabilirsin, kolay gelsin

Elinize sağlık çok güzel olmuş ben de oğluma ahşaptan oyuncaklar yapmayı çok istiyorum sizin bu oyuncağınıza bayıldım materyalleri nereden bulmuştunuz yardımcı olursanız sevinirim

Gerçekten süper olmuşya elinize sağlık hocam:)

hocam bir şey rica edecem.acaba dilimlerin kaç cm olduğunu söyleyebilir misiniz?çok mu oldum?şimdi yapamayacam ama bu oyuncağı muhakkak yapmak istiyorum.

Elinize sağlık çok güzel olmuş ben de oğluma ahşaptan oyuncaklar yapmayı çok istiyorum sizin bu oyuncağınıza bayıldım materyalleri nereden bulmuştunuz yardımcı olursanız sevinirim

materyalleri ben ölçü ve şekil olarak ayarlayıp marangoza kestirmiştim hocam, boya olarak da guaj boya kullandım sonra da verniklemiştim

hocam bir şey rica edecem.acaba dilimlerin kaç cm olduğunu söyleyebilir misiniz?çok mu oldum?şimdi yapamayacam ama bu oyuncağı muhakkak yapmak istiyorum.

inşallah yaparsın canım, dilimler 6 cm, zemin tahtanın bir kenarı 36 cm, dilimler de 6 cm den 36 cm oluyor yine, çok oldum ne demek, sizleree yardımcolabilmişsem ne mutlu bana

çok sağoluun inş yaparım.

Seri üretimini yapın hocam, biz de satın alıp faydalanırız :)) Gerçekten harika bir çalışma ve bir o kadar da zor görünüyor. Tebrik ediyorum...

Çok gÜzel olmuŞ

çok harika bir çalışma ellerine sağlık

göremiyoruuuuuum :(

çookk güüzell olmuşş

süper fikir harika olmuş.

güzel olmuş ellerinize sağlık (:

daha ne olsun yanı ogretmenımm bı oyuncakta bı cok sey bır arada emegınıze saglık tesekkurler paylasım ıcındee

ellerinize sağlık.çok güzel olmuş..

ya çok güzel olmuş nasıl yapıldğını tam olarak anlatabilir misiniz acaba?

beğenmenize çok sevindim arkadaşlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri