ÇOCUKTA YARATICILIK DERSİ İÇİN YARDIM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aaylin_21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@aaylin_21
arkadaslar çocukta yaratıcılık dersinden "ruhsal yaşamın doğası" konusunu almışım. (hoca ben yokken vermiş itiraz ederdim yoksa) yardım edin lütfen sunu hazırlamam lazım elimdeki bulduğum bilgiler yetersiz. sizde varsa paylaşmak istermisiniz benimle :D 9 günüm kaldı sunuya..

cnm konunu tam anlamadım ama ben yaratıcılıkla ilgili bir sunum eklemiştim buraya ona bakabilirsin:D

hemenpaylaştan yapıştırdığın için açamıyorum canım. hemenpaylaş kapandı. eğer elinde hala varsa ekleyebilirmisin

cnm öm attım sana :D

bazı eklentileri foruma ekleyebileceğinizi biliyorsunuz dimi ?
Ayrıca eklentiler için yeni bir yer bulduk en üstte yazdım.

cicimmmm kaldım ben bu dersten....nasıl bi ödevdir yaaaaa :( :( :(

canım yaa nedeennn???:( işine yaramadımı yolladığım:(

yok canım çok saol....uğraştın o kadar hakkını ödeyemem...valla ben çok beğendimde bakalım hoca ne dicek..kolay kolay beğenmioda...

anladım canım benim:) inşallah olur yaaa.....

inşallah beğenir valla canım ya...

saol cicim.
inanmıyorum ya yani şunu baştan nie sölememiş ya.lafı dolandırmışlar.bugüne kadar çoktan bulmuştum hazırlamıştım nasıl hazırlıcam ben yarın çıkıom yola :( bu adam beni genç yaşımda öldürücek.offffffffffffff allahım günahım neydi benim ya. bu sitede bi sürü öğretmen var.lütfen ama lütfennnnnnnn siz öğrencilerinize böle çektirmeyinnnn
insan bi ödev yüzünden kafayı yermi ya.yiyomuş işte.hemde böle basit bi konu yüzünden:(:(:(:(:(:(

elinde id-ego-süper egoyla ilgili bilgi olan varmı kitaplarımı sinopta bırakmıştım. yardım edin nolur :( fermanımın dolmasına 1 gün kaldı.ipim çekilecek :'(

aylincim bende yaratılıkla ilgili yazıları yollıyım sana incele kendin derleme bi sey cıkar olurmu

bende olan yazılar yoluyıcam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri