ÇOCUK OLSAYDIM.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aaylin_21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@aaylin_21
eğer çocuk olsaydınız ne yapmak isterdiniz ben başlıım hemen :D daha hiçbir kötülüğü bilmeden öylece annemin kucağında uyurdum :D:D:D:D
peki çocuklukta yapamadıklarınız varmı?
yada küçükken çok istediğiniz hala aklınızda kalan bir oyuncak?

ÇOCUK OLSAYDIM YORGUNLUKTAN SIZANA KADAR OYUN OYNARDIM.

tuba07' Alıntı:
su anda cocuk olsaydım bugünkü güzel havada dısarda top oynuyor olurdum....:):)

mımmmmm aklıma kalan bı oyuncak yok valla:):)ay sen ne guzel sorular soruyosun aylın boyle:):)

:36_1_21: teşekkür ederim canım şımardım valla:36_11_6: o senin güzelliğin canım benim:36_3_3:

Gülnar' Alıntı:
Ben hiç anasınıfına gitmedim.Direk birinci sınıfa başladım.Ben çocuk olsaydım anasınıfına gitmeyi ve şu anda kendi sınıfımdaki çocuklar gibi eğlenmeyi isterdim.Ama geri kalmıyorum :D hala çocuk gibiyim:D:)

ben anasınıfına gitmiştim ve inanırmısınız hala hatırlıyorum neler yaptığımızı...çok zevkliydi..ama sıfırı öğrenene kadar baya zorlanmıştım sağdanmı döndürmem gerekiyor soldanmı döndürmem gerekiyor..bizde 2 öğretmen vardı hep zıtlaşırlardı çok zorlamışlardı beni onların yüzünden hala tersten yapıyorum sıfırı :36_1_21:

ben çocukluğumda, bir çocuğun yaşayabileceği en güzel şeyleri yaşadım.. şu an çocuk olsaydım, herhalde sürekli top oynardım ve bjk alt yapısına sızıp futbolcu olmaya uğraşırdım..:)

valla ben şuan çocuk olsaydım sokakta top oynardım tuba gibi ....
gerçektende yaz mevsimi gelince hele okullar kapanınca hiç içeri girmezdik...yorulmak ne bilmezdik...çocukluk işte yapmadığımız şey kalmamıştı...sürekli olur ya mahallede gruplaşma allahım neler neler yapardık yaaaaaa:36_1_21::36_1_21::36_1_21::36_1_21:
ah ahhhhhhhh keşke zamanı geriye çevirmek mümkün olsa.....o zaman hiç büyümek istemezdim herhalde....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri