Çocuk İstismarına Dur Diyelim...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Esra SEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:19
Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
3
Web sitesi
www.okuloncesietkinlikleri.net
@Esra SEN
. . .
Bugun Bir Kanalda izledim Ve Ürperdim... İsmini Vermek İstemeyen Bir Sürü Ebeveyn Aynı Şeyi Yaşamış... Çocuk İstismarı... Artık Son Bulsun ve Aileler Çocuk Polisine Suç duyurusu Yapmaktan Çekinmesinler. Uzmanlar Bu Tür Davranışların yakın Cevreden Tanıdıklar Tarafından Daha Fazla Yasatıldıgını İfade Ediyorlar. Ailelerin yapmaları Gerekenler İçin Söyledikleri İse, Çocugunuzu Takip Etmek Değil,telefonlarını Kurcalamak Değil; Sadece Onları Dinlemeyi Ögrenin,Güven Sağlayın Diyorlar. Bu Tür Sorunlarla Karşılaşan Çocukların Çogu Ailelerine Bunu Açıklamaya Çalışıyormuş Fakat İnanılmadıgından Yada Cocukların Geciştirildiğinden Bazı Şeylerin Fark Edilmediğini Dile Getiriyorlar... Kanalı Arayan İzleyicilerin Çogu da Etraf Duymasın Diye Örtpas Ettim,Korktum Tehdit Alırım Diye vb Açıklamalarda Bulundular. En Önemli Açıklamada Dikkatimi Çekenlerden Biri; Çocugumun Psikolojisi Bozulsun İstemedim Çünkü İfade ve Muayene Çeşit Çeşit Aşamalardan Gecip Tekrar Tekrar Oluyor,Çocugum Bundan Etkilensin istemedim Oldu...

Hatta Bir arayan Seyirci 5 yasında ki Çocugunun Okulda Bu Sorunla Karsı Karsıya Kaldıgı Söyledi,İnanamadım... Okul Aile Birliğinde Olmasına Ragmen, Çocugunu Basıboş Bırakmamak Adına Yakınında Olmasına Ragmen Bunu Yasadıgını Belirtti.. ama Sonuç Hep Aynı Şikayet Edilmiyor. Çevre Ne der Diye .....

Ne Denir ki....
Üzücü ve Acı gercekler Bunlar Ama Bir An Önce Son Bulmalı. Çocuk Hakları Korunmalı. Minicik Masum Evlatların Bir Sucu Yok... Bunu Yapanlar Cezasını Bulmalı ki Elini Kolunu Sallayıp Başka Canları da Yakmasın...

...Esra ŞEN...

Ekli dosyalar

• cocuk_tacizjj.jpg
    cocuk_tacizjj.jpg
    14.9 KB · Görüntüleme: 19
56 Kere Okunmuş Fakat Kimse Bir Yorum Bile Yazmamış... İşte Bu Kadar Duyarlıyız... Hemde Ögretmen Olarak...

Hocam hem çevre ne der diye hem de çocuğumun psikolojisi bozulur diye tepki verilmiyor.Çocuğumun psikolojisi bozulur diye düşünen kişiler belki kendince haklı ama cezasını çekmeyen kişiler bunu fırsat olarak kullanıyordur büyük ihtimalle.Benim aklımın alamadığı şu bunu yapan kişiler bir gün kendi başlarına gelebileceğini düşünmüyorlar mı??VE bu insanlar evlenerek aile mevkisine nasıl erişip, nasıl bir yuva kuracaklar??Toplumsal düzeni nasıl bozmaya devam edecekler???????Düşünmesi bile korkunç...
Bir de şunu duydum geçenlerde Çocuk İstismarı Semineri düzenleyecekmiş devletimiz öğretmenlere,polislere...devlet memurlarına...Ama kesin bir tarih verilmemiş sadece yapılacak denilmiş.Kaç gün sürer ne kadar faydalı olur orası muamma tabi...
Toplum olarak gittikçe bozuluyoruz hayırlısı bakalım....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri