Çocuk gelişiminde hazırlık okumadan olan ünv. var mı yani 4 sene olan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan düş/ün/ce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:34
Saol yardımların için..2 yıllık çocuk gelişimi okuyanlar yada çocuk gelişimcilere bu sitede nasıl ulaşabilirim lütfen duysunlar sesimiz tanışalım..Bana da yol göstersinler..:)Lütfen..

sitemizde önlisan mezunları ve önlisans öğrencileri olmak üzre 2ayrı başlığımız var o başlıklardan yardım ederler umarım :)))
başarılar ve rica ederiiiim :)))))))

çocuk gelişimi öğretmeni mezunları eskiden anasınıflarında öğretmenlik yapabiliyorlardı.ama bu geçen yıl itibariyle yanlış hatırlamıyorsam kaldırıldı artık sadece çocuk gelişimi bölümünden mezun olanlar liselerde çalışabiliyorlar.

Meraba.. Ben seda, bende bu sene üniversiteye gireceğim. Çok heycanlıyım.. Çocuk gelişimi mezunu olacağım. Merak ettiğim birşey var ben eğer sınavı kazanamazsam direk sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiyorum fakat sonuçta 2 yıllık olacağı için bi sonu yoktur diye düşünüyorum. Ailemde benimle hem fikir. Bu yüzden eğer 2 yıllık bir yere yerleşirsem ben onu 4 yıllığa tamamlayabilir miyim? Çok merak ediyorum.. Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler...

Meraba.. Ben seda, bende bu sene üniversiteye gireceğim. Çok heycanlıyım.. Çocuk gelişimi mezunu olacağım. Merak ettiğim birşey var ben eğer sınavı kazanamazsam direk sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiyorum fakat sonuçta 2 yıllık olacağı için bi sonu yoktur diye düşünüyorum. Ailemde benimle hem fikir. Bu yüzden eğer 2 yıllık bir yere yerleşirsem ben onu 4 yıllığa tamamlayabilir miyim? Çok merak ediyorum.. Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler...

merhaba :))
öncelikle aramıza hoş geldiniiiizzz :)
şu anda 2yıllık okursanız mezun olduktan sonra dgs sınavına girip belli bir puanı tuttrduğunzda 4yıllık tamamlaabiliyorsunz ancak kontenjan 2-3 kişi olduğu için şansınız baya bir düşük oluyor...
bir de şuan önlisans mezunu arkadaşlarımız meb,yök ve aöfye muracaat ederk açıköğretimden 2yıl daha okuyup lisans tamalamak için belirli çalışmaları var..
şayet öyle birşey olursa 2yıl okuyup notlarınızı yüksek tutar 2yıl okuduktan sonra 2yıl daha açıköğretim okuyup lisans diploması alabirsinz...
yalnız şuan tam kesin değil sadce böyle bir çalışma var..
eğer böyle birşey olursa sitemizde bilgisi mutlaka verilecektir siz takip edin..
başarılar..:)

çocuk gelişimi öğretmeni mezunları eskiden anasınıflarında öğretmenlik yapabiliyorlardı.ama bu geçen yıl itibariyle yanlış hatırlamıyorsam kaldırıldı artık sadece çocuk gelişimi bölümünden mezun olanlar liselerde çalışabiliyorlar.

Rehabilitasyon merkezlerin de çalışabiliyorlar mı?Ayrıca kaldırılmadı diye biliyorum ben..Doğruyu nasıl ögrenebilirim acaba? Teşekkür ederim söylediğiniz için

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri