Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsun merkezde yer alan sıcak yuvamıza sabırlı anlayışlı çocukları seven çalışkan uzun süre bizimle birlikte olabilecek güleryüzlü çocuk gelişimi önlisans mezunu öğretmen acil aranıyor
Ben Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümü önlisans mezunuyum çalışma şartlarını bildirme imkanınız varsa görüşme için geliyim şimdiden teşekkürler.
merhaba ben malatya inönü üniversitesi çocuk gelişimi önlisans bölümünden bu yıl mezun oldum.samsunluyum ve sizinle gerekli şartlarınız bana da uyarsa eğer çalışmak isterim teşekkürler.
mrb ben gül ilanınızı duydum samsunda ikamet ediyorum önlisans çocuk gelişimi mezunuyum sizinle nasıl irtibat kurabilirim yuvanızın ismini öğrenebilirmiyim 3yıllık deneyimim vardır işimde başarılıyımdır.cvp olarak emailde atablirsiniz gulcan_demirel55@hotmail
samsun merkezde yer alan sıcak yuvamıza sabırlı anlayışlı çocukları seven çalışkan uzun süre bizimle birlikte olabilecek güleryüzlü çocuk gelişimi önlisans mezunu öğretmen acil aranıyor
merhaba aöf 4.sınıftayım tek dersten dolayı mezun olamadım önlisans derselrini vermiştir yazısı alabiliyorum 5 yıllık özel ve milli eğitim deneyimim var istersebniz görüşebiliriz.
mail adresim:nagehan_0114@hotmail.com