İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nde Aile Danışmanlığı Eğitim Programları Başlıyor !
İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Aile Danışmanlığı Programında hem uzmanlık hem de uzman yardımcılığı sertifika programlarını açtı.
Programın uygulama ve süpervizyonu, çeşitli üniversitelerde aile danışmanlığı konusunda program direktörlüğü yapan Psikiyatrist Doktor Muzaffer Uyar ve alanında uzman psikologlar tarafından yürütülecektir.
Programlar, ulaşımınızı rahat sağlamanız ve şehir merkezinden uzaklaşmadan eğitiminizi sürdürmeniz için Üniversite’nin Şişli Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecektir.
PROGRAMIN AVANTAJLARI:
· Programa başladınız, tatilinizi tamamlayıp gelin, kaldığınız yerden devam edin!
· Her öğrenciye anlaşmalı kurumlarımızda 10 günlük klinik uygulama stajı imkânı.
· Toplu taşıma araçlarına kolay ulaşım.
· Toplu kayıtlarda indirim!
· Esnek eğitim saatleri
· Kredi kartına taksit imkânı
· Mezunlara iş bulma konusunda yönlendirme
KİMLER BAŞVURABİLİR?
Çocuk Gelişimi mezunları
Hemşirelik mezunları
Psikoloji mezunları
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik mezunları
Sosyal Hizmet mezunları
Sosyoloji Mezunları
Tıp mezunları
*Programa katılabilmek için ilgili bölümlerin en az dört yıllık lisans programlarından mezun olmak gereklidir.
Eğitim gün ve saatleri:
Hafta İçi: Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe / Hafta İçi: 18.30 - 22.30
Hafta Sonu: Cumartesi-Pazar / Hafta Sonu: 10.00 - 17.00
Eğitimin yapılacağı yer: İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Şişli Yerleşkesi ve PANDOST Merkezi ( süpervizyon )
Adres: Abide-i Hürriyet Cad. Kocamansur Sk. No: 46 – Şişli -
Bilgi ve kayıt için : sem@kemerburgaz.edu.tr
Aile Danışmanlığı Eğitim Uzmanı: Ezgi Küllük 0 551 102 45 45
İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Aile Danışmanlığı Programında hem uzmanlık hem de uzman yardımcılığı sertifika programlarını açtı.
Programın uygulama ve süpervizyonu, çeşitli üniversitelerde aile danışmanlığı konusunda program direktörlüğü yapan Psikiyatrist Doktor Muzaffer Uyar ve alanında uzman psikologlar tarafından yürütülecektir.
Programlar, ulaşımınızı rahat sağlamanız ve şehir merkezinden uzaklaşmadan eğitiminizi sürdürmeniz için Üniversite’nin Şişli Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecektir.
PROGRAMIN AVANTAJLARI:
· Programa başladınız, tatilinizi tamamlayıp gelin, kaldığınız yerden devam edin!
· Her öğrenciye anlaşmalı kurumlarımızda 10 günlük klinik uygulama stajı imkânı.
· Toplu taşıma araçlarına kolay ulaşım.
· Toplu kayıtlarda indirim!
· Esnek eğitim saatleri
· Kredi kartına taksit imkânı
· Mezunlara iş bulma konusunda yönlendirme
KİMLER BAŞVURABİLİR?
Çocuk Gelişimi mezunları
Hemşirelik mezunları
Psikoloji mezunları
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik mezunları
Sosyal Hizmet mezunları
Sosyoloji Mezunları
Tıp mezunları
*Programa katılabilmek için ilgili bölümlerin en az dört yıllık lisans programlarından mezun olmak gereklidir.
Eğitim gün ve saatleri:
Hafta İçi: Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe / Hafta İçi: 18.30 - 22.30
Hafta Sonu: Cumartesi-Pazar / Hafta Sonu: 10.00 - 17.00
Eğitimin yapılacağı yer: İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Şişli Yerleşkesi ve PANDOST Merkezi ( süpervizyon )
Adres: Abide-i Hürriyet Cad. Kocamansur Sk. No: 46 – Şişli -
Bilgi ve kayıt için : sem@kemerburgaz.edu.tr
Aile Danışmanlığı Eğitim Uzmanı: Ezgi Küllük 0 551 102 45 45