Çocuk Gelişimi Bölümü Hangi İllerde açılacak Bilgisi Olan Lütfen Yardımcı Olsun !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seda_kh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@seda_kh
Merhabalar,
Ben mezunum Çocuk gelişimi üzerine eğitim yapmak istiyorum.Fakat Pratik Kız Sanat okulları her yıl bu bölümü açmıyorlar.Bu yıl hangi ilde ve ya okullarda çaılacak bilgisi olan varmı?Yardımcı olursanız çok sevinirim.:ggggdw:

hangi bölümden mezunsunuz? yada hangi liseden? bunu daha açık yazarsanız bilgisi olanlar yardımcı olmaya çalışacaktır

Ben Meslek Lisesi Mezunuyum.Pratik Kız Sanat Okullarında Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünü okuma hakkım olduğunu öğrendim fakat bulunduğum il bu yıl kurs açmıyor.Bende diğer illere yöneldim fakat kimseden cevap alamıyorum.

istanbul bayrampaşa kız meslek lisesinde her yıl var ama kayıtlr bitmştir herhalde..
bilemiyrm araştrmak gerek.. siz hangi ildesinz??

evet bursada var ama oraya gitmem zor olacak ankara ile ilgili araştırma yaptım ama sonuçsuz kaldı düzcede bu yıl mezunları almayacakmış :( geç kalmak istemiyorum bu koacam 1 yıl demek

arkadaşım hangi ildesinz siz??

sakarya ama bu yıl sakaryada açmıyor.

en kesin çözüm istanbul buralarda her yıl açılıyor bildiğim kadarıyla ama acele etmelisn..

peki meb mi ilgileniyor halk eğitimmi ?yani okul okul mu arayacağım?çok soru soruyorum farkındayım ama çok heyecanlıyım kusuruma bakmayın :=)

kız meslek liselere direk gidiyorsn bazı belgeler isteceklerdr muhtemelen sizden onları tamamlayıp kayıt oluyrsnz sanırm ders başına ücret alınıyor..
istanbulda hangi ilcelerde gidebilme ihtimaliniz var??araştırın ve başvurunuzu yapın ben bu şekilde biliyrm ha değişmiş olablr..

yeterki açılacak olsun ist her yerine gidebilirim teşekkür ederim yardım için :=)

bence netten istanbul'daki kız meslek liselerinin tel nolarını bul ve ara sor..
hemen hemen hepsinde vardr..
önemli değil herzmn yardıma hazırım..
inşallah yararlı olablmşmdr.yapabileceğim bişyler olursa herzmn yardımcı olmaya çalışırm..
herşey gönlünce olsn sevgiler..:)

Teşekkür ederim.Tlfn numaralarını ve adreslerini aldım bu hafta nasip olursa görüşeceğim umarım geç kalmamışımdır.Tekrar teşekkür ederim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri