Çocuğum olsaydı adını ...................... koyardım !!!

Kızım olursa eslem ya da ebrar
oğlum olursa taha , talha ya da yusuf düşünüyorum..inş rabbim o demleri de yaşatır tüm isteyenlere.

kızıma efsun;oğluma candaş isimlerini düşünüyoruz...

kız veya erkek tuna deniz koymak istiyorum

kız:serap
erkek:selahattin

erkek kayra isterim kıza eşim isim koyacak öyle karar aldık ama allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı iyi bir evlat versin

eşim kız yada erkek ilkine DENİZ koyarız diyo ben erkeğe RENAS CAN KOYMAK İSTİYORUM

oglumuz olursa CEMRE kızımız olursa da MEHİN IRMAK isimlerini düşündük.herşeyin hayırlısı

eşim kız yada erkek ilkine DENİZ koyarız diyo ben erkeğe RENAS CAN KOYMAK İSTİYORUM

renas can ın anlamı ne hocam ?

benim bıdık bir oğlum var onun ismini YavuzCemal koyduk.
kız ismi hiç düşümedim

kız olursaa ela oglan olursa batu

Ben oğlum olsa Muhammed,kızım olsa hatice koyardım.biri Peygamberimin,diğeri ilk hanımının ismi.ama daha bekarım benim için bunu düşünmeye şuan çok erken..

kızım olursa ECESU oğlum olursada ASRIN veya YİĞİT...

ben aslında kız için irem istiyodum ama nişanlımla konuştuk o istemiyo. denizi de seviyorum ama yine nişanlım deniz astsubayı olduğu için asla diyo.. yağmurda karar kıldık.. erkek için umut istiyodum ama sevmediğimiz birinin adı umut! artık metehan olsun diyoruz.. ama tabi başta herkes gibi öncelikle Allah aratmasın ve sağlıklı olsun isime takılmayız da diyoruz...

kızım olursa kesinlikle adını fatıma zehra koyarım ve onun tüm özelliklerini taşımasını isterim tabi rabbim izin verirse

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri