ÇIKIŞ YAPAMIYORUM:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deria83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@deria83
Ben forumdan çıkış yapamıyorum ... benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı acaba? hep forumda kalmak hayalim ama böyle olmuyo ben PC başında olmayınca :36_11_13:  :D :D :D

valla geçen gün birisi daha aynı şeyi söylemişti. fakat ben anlayamadım. çıkış yapamamaktan kastınız nedir? yani çıkış yapıyorsunuz fakat siteyi açınca sanki hiç çıkış yapmamışsınız gibi mi oluyor? yoksa hiç mi çıkış yapmıyor?

evet. simdi dikka ettim. sanırım ust taraftaki menunun çıkış tuşunun linki bozulmuş...

onun hemen alt tarafında

Tekrar Hoşgeldiniz, MouSTaPHa83. En son ziyaretiniz: Dün, 11:54 PM (Kullanıcı KP — Admin KP — Çıkış)

diye bir bölüm var. oradaki çıkış linkini kullanırsanız çıkış yapabilirsiniz...

ayrıca siz siteyi kapattıktan 30 dakika sonra otomatik olarak sistemden çıkışınız yapılmaktadır.

deria bende çıkamıyorum ne olursa olsun çıkış yerine tıklıyorum olmuyor

Teşekkürler Mustafa...geçenlerde birisi daha sormuş demişsin o bendim:D yine çıkış yamıyor denedim...çıkış yazısına tıklıyorum ama olmuyo..otomatik olarak siteden çıkabiliyorsam sorun yok o zaman ....sağol....

MouSTaPHa83' Alıntı:
evet. simdi dikka ettim. sanırım ust taraftaki menunun çıkış tuşunun linki bozulmuş...

onun hemen alt tarafında

Tekrar Hoşgeldiniz, MouSTaPHa83. En son ziyaretiniz: Dün, 11:54 PM (Kullanıcı KP — Admin KP — Çıkış)

diye bir bölüm var. oradaki çıkış linkini kullanırsanız çıkış yapabilirsiniz...

ayrıca siz siteyi kapattıktan 30 dakika sonra otomatik olarak sistemden çıkışınız yapılmaktadır.

BUNU DENEDİNMİ DENİZCİM?

evet aynı sorunu ben de yaşadım..Bilgisayarımdan olduğunu düşünmüştüm..Ama şimdi kolaylıkla çıkış alıyorum..Sebebini çözemedim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri