Çift üyelik ve Doğum günü mesajları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan papatya1911
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@papatya1911
??doğum günümde siteden 390 kusur doğum günü maili geldi. sizce normalmi bu kadar fazla gelmesi? sil sil bitmedi dee.
??birde ben daha önce sule_19 isminde kayıt olmuştum daha sonra şifremi unuttum ve siteye giremedim. uğraşmaktansa bir daha üye olayım dedim ve yeni bir üyelik aldım. ama şimdi sule_19 adlı üyeliğimi sonlandırmak istiyorum yapamadım siz sonlandırabilir misiniz? yada nasıl yapılacağı hakkında bir bilgi yollarsanız sevinirm. şimdiden teşekkürler..

Merhaba.
Doğum günü eklentisine bir saldırı olduğu için bazı ayarları bozuldu.Onu düzeltene kadar kaldırıyorum.

İkincisi bana sule_19 adı ile kayıt oldugunuz mailden mail atarsanız onu silebilirim. seksenyedi@yahoo.com

cevaplar için teşekkürler...mail atmayı deneyeceğim ama atamazsam bi problem olmaz heralde ?

bana sule_19 adı ile kayıt oldugunuz mailden mail atarsanız onu silebilirim.Yoksa olmaz...

ben de üyeliklerimin silinmesini istiyorum. mail atmayı deneyeceğim. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

Levet25 seksenyedi@yahoo.com a uye adınız ve o uye adının baglı oldugu mailden mail atmanız gerekmekte

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri