Cevap kağıdını imzalamayı unutmuşum :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan redscoll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@redscoll
arkadaşlar sabahki oturumda cevap kağıdımı izlamayı unutmuşum :( bişey olurmu ? daha önce böle bi durum yaşayan varmı aramızda.sınav başkanının yanına gittim söyledim taktir ösym nin dedi :( şimdi sabahki oturumum iptalmi oldu ? bilgisi olan cavaplasın litfen ...

ösym ye hemen pazartesı gıdıp dilekçe ver bence çok gec kalma derım memleket nere,ösym bılkentte bılıyosun dı mı

ya şimdi siz söyleyince tereddüte düştüm bende mi imzalamadım acaba 2. oturumda emin değilim

Ben de Kubiti hocam,ben de 2.oturum için tereddüte düştüm şimdi ya!!!!!

arkadaşlar salon sorumlularınız kontrol etmio mu ?

ya grupları tikledi de diğer bilgilere baktı mı bilmiyorum ben gittikten sonra farkkettilerse atmışlar mıdır acaba yerime :(

valla bende unuttum 2. oturumda sınavdan çıktıktansonra aklıma geldi yarı yoldan döndüm tekrar salona girdim allahtan sınav bitmemiştim kagıdımı aldım imzaladım salon görevlileri şaşırdı ben imzaladıktan sonra diğer kağıtları kontrl ettiler 120 soru çözünce insanda akılmı kalıyor yaa gözetmenlerin dikkat etmesi uyarması lazım bizde sınav gözetmenliği yapıyrz her zamn kontrl ediyoruz ögrencilerin kitapçık türlerini imza yerlerini ..

arkadaşlar ne yapabilirim bu konuda dilekçe falan denmiş ama ne şekilde yazıcam nereye net bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

yaa evet yaa ne yapabiliriz içim sıkıldı yaa :(((((((((
nurdan hocam başka bir sitede sınavım yanıyordu azkala demiş iptal mi olacak bizim eğitim bilimleri şimdiiiiiii :((((

burda yazıyor ne yapmamız gerektiği

Hemen Pazartesi yazalım hocam,çok teşekkür ederim..Allah razı olsun,inşallah bir sorun çıkmaz.

arkadaşlar sabahki oturumda cevap kağıdımı izlamayı unutmuşum :( bişey olurmu ? daha önce böle bi durum yaşayan varmı aramızda.sınav başkanının yanına gittim söyledim taktir ösym nin dedi :( şimdi sabahki oturumum iptalmi oldu ? bilgisi olan cavaplasın litfen ...
benim girdiğim sınıfta da sabah oturumunda bir arkadaş imzalamamış salon başkanı öğleden sonra uyardı kendisini ve hepimizi bi aksilik olsaydı kağıdını geri verip imzalatırdı bence
açıköğretim sınavında ben de unutmuştum bi şey olmadı ama yine de siz bilirsiniz içinizin rahat etmesi için ösym yi arayabilirsiniz

sağolun sevil hocam forumlara da baktım çok fazla unutan varmış tanıdıklarım da ygsde falan unutmuş bir şey olmamış içim rahatladı çok şükür yaa yine de dilekçe yazarız ama her ihtimale karşı içimiz rahat eder hem :)

aynı başlıkla memurlar net forma da yazmıştım. daha önce yaşanmış sorun çıkmamış.hatta birisi bende unutmuştum sorun olmadı atandım kadrolu yazmış. benim içim rahatladı

aynı başlıkla memurlar net forma da yazmıştım. daha önce yaşanmış sorun çıkmamış.hatta birisi bende unutmuştum sorun olmadı atandım kadrolu yazmış. benim içim rahatladı

yine p.tesi dilekçe yazalım dimi bir zararı olmaz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri