Canlılık Çekicilik Deneyim Nedir?

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Puanları 48
Solutions 0
Tepki Skoru
47
@Selçuk Aydın
LEVEL(SEVİYE): Bu sizin kullanıcı seviyeniz,leveliniz.Ne kadar çok mesaj o kadar yüksek level.İlk levelleri atlamak kolay.
Ama ileriki levellerde giderek level atlamak zorlaşıyor.

DENEYİM: Buda tecrübe ibreniz.Mesaj attıkça bu ibre doluyor ve tam olarak dolduğunda level(seviye) atlıyorsunuz.Sonra ibre baştan dolmaya başlıyor.Boşalan ibreyi yine doldurursanız bir level daha atlıyorsunuz.Ne kadar yüksek levelseniz ibrenin dolması o kadar zorlaşıyor.

CANLILIK (CAN PUANI): Bu sizin aktifliğinizle doğru orantılı.Bir gün başına attığınız ortalama mesaj sayısı bu puanın artmasını yada azalmasını sağlıyor.

ÇEKİCİLİK : Ne kadar süre forumda takılıyorsunuz ve yine ne kadar aktifsiniz.Buda bu puanınızı etkiliyor.

TAVSİYE PUANI: Şimdi bir arkadaşınıza sitemizi önerdiğiniz oda sitemize girdi ve uye olurken tavsiye eden diye bir yer var oraya sizin kullanıcı adınızı yazarsa bu puanı alıyorsunuz.

KARİZMA - REP PUAN : Terazi ye tıklayınca ibi küçük bir pencere açılır. Bu özellik şu an her uyede yok!İlerde konulacak.Bu pencerede "Evet" seçeneği işaretli iken "Değerlendir" düğmesine basarsanız üyeye +karizma puanı vermiş olursunuz. Dilerseniz yorumunuzu da ekleyebilirsiniz. Yazdığınız yorumlar üyeye özel olarak iletilir
Konu hakkında en ayrıntılı açıklama bu arkadaşlar.

teşekkürler hocam......

açıklamalar için teşekkürler hocam..

ben de çok merak ediyordum açıklama için sağolun hocam.
bir de karizma derecesi var ve renkler var onlar ne anlamda acaba.derece nasıl arttırılıyor.

teşekkürler açıkladığınız iyi oldu

Sevilnas herşeyin açıklaması ilk mesajda mevcut.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri