BURSA Okul öncesi seminer 16 Kasım 2008

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kolay gelsin arkadaşlar

oooooooooooooooooooo bitanesin valla sen, işleri büyütmüşsün afiş falan:36_3_12:
anlaşılan salonu sadece siz doldurucaksınız ;) buarada ogün beni görmeden sakın gitmeyin bozuşuruz heeeeeeeeee

Teşekkür ederim meryem ablacım en başta sana :)

Nabtın sen ayşe abla seni görmeden gitmek olurmu geçen sene ilk senin yanına gelmiştim bu sende senin yanındayız merak etme :D

he heeeeeeeeeee işte budur yaaa bukadar olur
Hüsnam da Bursa seminerine geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:36_7_8::36_3_12:
seminerde kendimi öksüz hissedicektim bir yanım çok hevesli bir yanım çok üzgündü, hüsnam 16 kaısm tarihinde ales sınavına gireceği için seminere gelemeyecekti:36_11_13: ama söylediğim tek bir kelime onu vazgeçirdi yaaaaa inanamıyorum, sınava girmeyip seminerimize geliyo:36_3_12:
hüsnam için bu fedakarlıkları için ne desem azdır,
peki bu yazıyı okuyan sizler neden hala oturuyosunuz, buyrun sizi de Bursa ya alalım:36_3_12:

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm herşey sınav değil biliyorsun bu sene olmazsa gelecek sene gireriz sınava yeterki senin gül yüzün solmasın canım benim:36_3_12:

Evetttttttttttttttttttttt gelelim şu sınavım var diyen,bursa çok uzak diyen üyelerimizeeeeee valla ben Ales sınavına bile girmekten vazgeçip sınırlarımı aşıp seminere geliyorsam benim yanımda kimsenin sesi çıkmasınnnnn çok kızarım valla

sınav v.s bilmem arkadaşlar hepinizi orda görmek istiyorum özellikle forumda kayıtlı üyelerimizle bire bir tanışmayı çok ama çok istiyorum ;seminerlerin baş demirbaşı olarak beni tanımayan yok sanırım kayıt esnasında kendinizi tanıtırsanız çok memnun olurum inanın :congratulationscut4
bu mesajdan sonra gelmeyi çok isterdim ama gelemiyorum diye bir cümle görmek istemiyorum ona göre

seminere mutlaka katılacağım tüm arkadaşları beklerizz......

Evet arkadaşlar bu kadar mıyız???
Ben İzmir'den geliyorum diğer arkadaşlar Antep'den ee sizler daha ne duruyorsunuz hadi Bursa'ya:):):)

Ohh maşallah ne güzel:):)

Ben ve tatlicadi goncam ile yola çıkıyoruz hadi sizlerde seminere.:):):)

istanbuldan kimler geliyor arkadaşlar...

Bursa' ya gelmeyi çok isterdim aslında ama ayarlayamadım işte:(
Ekibimize başarılar, güzel verimli bir seminer diliyorum, darısı İstanbul'a artık.

merhaba arkadaşlar çok merak ediyorum acaba bu seminer eskişehirde de yapılacak mı,yapılacaksa ne zaman ?(: cvp bekliyorum

tamam sevindim (: slogan hoş olmuş 81 ilde 81 seminer (:

Evet Eskişehirde olmasını arzu ediyorum:)...

ben sitedeki hiçbir resmi göremiyorum ne yapmam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri