bursa-iznik-göllüce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tikurzena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@tikurzena
bende Bursa'nın İznik ilçesi Göllüce Köyü'nde Göllüce İlköğretim Okulunda usta öğretici olarak başladım bu sene..

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR tikurzena... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

hayırlı olsun hcam bende köyde calısıyorum

Hayirli Olsunda Sanirim Başliği 2 Kez Açmişsiniz

teşekkür ederim arkadaşlarr..çok sağolunn..darısı tüm arkadaşlarıma inşallahh...
sevgiler..

Canım hayırlı olsun inşallah.Başarılarla dolu bir yıl diliyorum:)

Canım hayırlı olsun inşallah.Başarılarla dolu bir yıl diliyorum:)

çokk teşekkürr ediyorumm şekercimmm....göreve başladığımm için çok mutluyum ama uzak kaldım sizlerden,canım arkadaşlarımdan ve canımm forumumdann:(

Bende baya bi uzak kaldım ama yine buluştuk önemli olan bu :) bu arada işe başlamana çok sevindim gerçekten bende tiku'nun papatyası nerde diyordum hemen koymuşsun :):):)Aklıma sen geliyosun papatya görünce artık :)

Bende baya bi uzak kaldım ama yine buluştuk önemli olan bu :) bu arada işe başlamana çok sevindim gerçekten bende tiku'nun papatyası nerde diyordum hemen koymuşsun :):):)Aklıma sen geliyosun papatya görünce artık :)

canımsınn yaa..papatyalar ve benn..sınıfımda papatyalarr zatenn..ve tabikiii....zaten mahmut öğretmenime(empatik) sözüm vardı ilk sınıfım papatyalar olacaktı:) olduda çokk şükürr...

canım sadece bu gece için buradayımm..yarın sabah yolcuyumm..ama inşallahh en kısa zamanda internet almaya çalışacağımm eve:)

canım hayırlı olsun...başarılar dilerim...

Hayırlı olsun. Başarılar dilerim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri