Burdur 75. yıl cumhuriyet anaokulu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yurdanur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@yurdanur
:congratulationscut4

mrb ben burdur merkez 75. yıl cumhuriyet anaokulunda öğretmenim.

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR yurdanur... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

hosgeldiniz hocam basarılar dılıyorum

aramıza hoşgeldiniz başarılar...

hoşgeldiniz hocam aramıza..(bende burdur eğitim mezunuyum.75.yıl da staj yapmıştımm.)selma hoca vardı ozaman bilal hoca vardı ama kadronuz değişmiş olabilir ..herkese slmm

selam,ben de kilis'te görev yapıyorum.herkese başarılar

merhaba ben de burdur çavdırda görev yapıyorum. bu yıl atandım buraya, burdur beklediğim gibi bi yer ama görev yaptığım yer için aynı şeyleri söyleyemeyaceğim hocam.ben bi köy okulunda görev yapıyorum ve imkansızlıklar beni çok yoruyor.sınıftaki tek eloktronik cihaz bir kasetçalar...

Üniversitedeyken orada staj yapmıştım . oldukça donanımlı bir okul çok şanslısın.

aramıza hogeldiniz benim memleketimde öğretmenlik yapıyosunuz meslek hayatınızda başarılar

slmlar bende burdurda görev yapıyorum bu arada başarılar size

Ben burdur mezunuyum su an ÇaliŞtiĞiniz okulda İkİ dÖnem staj yapma firsatim olmustu

hoşgeldiniz

whitesoy adlı arkadas selma hocayı bilmiyorumda bilal hoca sivas suşehrinde çalısıyor. bilal ile selma benim aynı dönem mezun arkadaslarım

merhaba hocam ben de ilk eş durumunda burdura tayin isteyeceğim. okulunuzda kadro açığı var mı? idareniz böyle bir istekte bulunacak mı acaba hocam..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri