Burasıda benim sınıfım dı bir zamanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan frezya_1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@frezya_1
bizimki bireysel sınıfları ama ben burda çekirdek grup eğitimi veriyordum

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR frezya_1... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

hımmmmmm :):):) özel eğitim çok değerli,çocuklarıda öğretmenleri...allah kolaylık versin hocam :)

bu saat rahatlama saati herkes istediği gibi dans danssss :36_7_8:

burasıda grup eğitimi ve bekleme odası

tşk ederim.. bende bu işe başlamadan çok zor olduğunu düşünüyordum ama alışma süresinde çektiğim sıkıntılar dışında artık çokta zorlanmıyorum ve yaptığım işten çok mutluluk duyuyorum

Paylaştığınız için teşekkürler hocam...kolay gelsin başarılar dilerim:)

Hocam özel eğitim öğretmenliği çok özveri ve vicdan meselesi ;herkeste bu meziyetleri bulmak çok zor. Sizi tebrik ediyorum. Çok özel ve güzel bir alanda çalışıyorsunuz.... Başarılarınızın devemını dilerim.....:):):)

başarılar öğretmenim...

gerçekten kutluyorum emeğinizin karşılığını onlarda gördüğünüz ilerleme ile alırsınız inşallah

Allah kolaylık versın cok zor ben 10 tane ogrencıyle ugrasamıom:)

hocam bende down sendromlu öğrencilerle çalıştım....tiyatro yapmıştık...onları oyuna hazırladım..oyüzden çok iyi anlayabiliyorum sizi:)

teşekkür ederim arkadaşlar

hocam bende down sendromlu öğrencilerle çalıştım....tiyatro yapmıştık...onları oyuna hazırladım..oyüzden çok iyi anlayabiliyorum sizi:)

onlarla çalışmak diğer çocuklarla çalışmaktan 2 kat daha fazla yorucu ama sonundaki mutluluk 10 kat daha fazla... sizide tebrik ediyorum tiyatro çalışması hazırlam abayağı uğraştırmıştır sizi :36_3_12:

hocam böyle cocuklara eğitim vermek hakketten cok sabır.vıcdan ve en önemliside merhamet duygusu fazla olan kişiler olmalı emınım ki sızde öylesiniz allah yardımcınız olsun hepside cok şekerler ve mahsumlar ıyı calışmalar hocam

kolay gelsin kardeşlerim.......insanın mesleğini sevmesi gerekiyorki başarılı olsun

hocam böyle cocuklara eğitim vermek hakketten cok sabır.vıcdan ve en önemliside merhamet duygusu fazla olan kişiler olmalı emınım ki sızde öylesiniz allah yardımcınız olsun hepside cok şekerler ve mahsumlar ıyı calışmalar hocam

çok teşekkür ederim arkadaşım

özel eğitim cidden emek ve sabır isteyen bir iş teşekkürler...ve kolay gelsin hocam:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri